Pole ammu enam midagi siia kirja pannud kuid nüüd võtsin laiskuse ussi endast välja. Üritan tegelikult natukene oma pilte sheerida kuna mis ma neid ikka üksi vaatan.

Ilmad olid juba mõnda aega üsna frusteerivad kuna koguaeg sadas ja sadas ja sadas ning mingit normaalsema poolset ilma polnudki. Lõpuks siiski sai vabal päeval välja minna, et teha klõpse. Jube imelik oli ka endal kuna sai ikkagi uhke kaamera ostetud, aga pilte väga ei tee. Veits nagu raha raiskamine. Siiski sain metsa ning üritasin rohkem kunsti teha kui varem. Millalgi olin ma endale kindlaks teinud, et pean tegema pildi kus leht siis nö ise hõljub. Kuna olen Photoshopis varasemalt leieritega kokku puutunud siis ilmselt teadsin kuidas ka seda teha. Kui aus olla siis see on äärmiselt lihtne kui kohapealsed fotod on hästi tehtud. Sõnajalaga ei suutnud ma just parimaid pilte teha ning sellepärast jäi see ka veidi hajune. Aga mis ma siin ikka mulisen, pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna.

DSC_4132DSC_4129DSC_4128DSC_4108DSC_4105DSC_4102DSC_4096DSC_4075DSC_4064DSC_4052DSC_4033DSC_3965DSC_3989DSC_4028DSC_4137DSC_4157DSC_3985_1DSC_4044_1-2

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s