Mõelda vaid, et juba ongi märts käes. Pole enam palju jäänud ning siis on juba SUVI. Lihtsalt ei jõua enam ära oodata millal ei pea enam seda talvejopet selga viskama. Olen ikka maininud, et olen täielik talve vihkaja? Ilmselt vähemalt miljooon korda.

Sai eile toidupoes väiksel shopingul käidud kui maitseaine letist mööda minnes lugesin topsi pealt ”pihvimaitseaine” ja ma lihtsalt naersin omaette. Ma ei saa aru mis selles nii naljakat on, aga see ajab mind siiani muhelema. Ka tänaval kõndides meenub see mulle täiesti lambist ning koheselt turtsatan ka naerma. Ma olen vist närvivapustuse äärel või lihtsalt täiesti ebastabiilne inimene. Lisaks leidsin ma eelmine nädal ühe pildi mille ma ilmselt saatsin poolele oma sõpruskonnast kuna see ebareaalselt naljakas. Muidugi labaselt naljakas, sest ega ma ei oleks Kristjan Krimm kui mulle ei meeldiks labasus ning allavööd naljad. Kuigi ma pean nentima, et vanusega olen muutunud konservatiivsemaks (loodan et EKRE ikka lubab seda sõna kasutada). Kuid seoses pildiga siis olen mina olnud lapsest saati üks suur Käsna-Kalle fänn ning nähes veel meemi mis on tiritud otse kui minu lapsepõlvest, teeb kogu selle asja veel paremaks. Juhulikult näete mind tänaval üksi naermas siis teadke, et neist kahest on mulle vähemalt üks ennast ilmutanud. Pihvimaitseaine, kes sellist asja üldse vajab? Ilmselt ma seostan seda sõna pihvi kui slängi keelset sõna mis tähendab omakorda midagi bimbo taolist? MA võin nüüd slängi tähendusega eksida, aga minule meenutab see sõna pigem blondi naisterahvast kellel on võrdlemisi võltsid juuksepikendused ning pardi mokad.

52582494_578565729309128_3937347419624177664_n.jpg

Tol pihvi päeval sai ka omale uued jalatsid ostetud ning ma tõepoolest arvan, et kõik teenindajad vihakavad mind. Kuna mul on juba mingi veider teema nende jalatsite ostmisega, et mitte kunagi ei leia ma seda õige välimusega ning siis ei ole ka minu numbrit, siis olen ma läinud lihtsamat teed ning internetis sobivad välja vaadanud ning kohapeal järgi proovinud. Seda puhku siis tegutsesin samuti ning kohapeal olid teenindajateks kaks venelast. Mul ausalt ei ole midagi venelaste vastu midagi. Letist küsisin kas nendel jalatsitel on ka minu numbrit 43 siis müüja vastas: “Mida? Number 44?” Parandasin siis teda, et ikkagi soovin number 43. Haaras mult näppude vahelt selle jalanõu, tegi oma maagiat arvutis ning ulatas jalatsi mulle tagasi ning lubas otsima minna. Mida ma selle jalatsiga tegema pean mis mulle jalga ei lähe? No viisakusest läksin panin siis selle sinna tagasi, kuigi jalatsi riiul jäi talle teepeale. Laost toodud jalanõud sobisid ideaalselt ning siirdusin siis kassasse. Sattusin nüüd teise müüja otsa kes oli samuti venelane.

-Kas soovite karpi ka?

-Ikka

-A kas siis soovite kilekotti ka?

Kuna mulle tundus selle küsimus sellise alatooniga, et kui ma juba karbi võtsin siis kilekott oleks ilmselt räige nöörimine minu poolt. Seega ma vastasin viisakalt ei.

-A oled kindel, et ei soovi kilekotti?

-Ja

-A tšekki on vaja?

-Ja

-Kuidas palun?

-Ja?

No ma ei tea, see vestlus läks järjest veidramaks. Umbes nagu kas ma tõesti tahan kõiki oma hüvesi nüüd ära kasutada mis see pood mulle võimaldab. Jah ma tõesti korjan poodidest kõik tšekid kokku kuna mul on vaja kodus millegagi ahju ka küdeda. Ma vajan jalatsite puhul ikka garantii jaoks seda. Lõpuks oli mul endal jumala imelik mööda Ülemistet kõndida, näpuvahel jalatsikarp.

Nõnda see ebastabiilne inimene oma ostudel käib. Lisaks käin ma ka veel trennis. Kuigi ma olen nüüd natukene treeningutega tagasi tõmmanud, sest elada pidevalt valudes pole just kõige meeldivam. Kolm korda nädalas trennitada on algajale vägagi normaalne. Ei ole vaja siin ennast ülekoormata ning siis kurvalt nurgas istuda kuna kopp on ees. Tegemist on ikkagi asjaga mida saab teha elulõpuni või kuniks on mingigi käsi või jalg küljes.  Kuid seni on veel olemas motivatsioon trenni minekuks olemas ning ise olen märganud ka väikseid muutusi oma kehal, on olemas algelised rinnalihased. Kunagi vaatasin mingit Arnold Schwarzeneggeri filmi ning see tüüp suutis ikka korralikult oma rinnalihaseid liigutada, aga mina viieselt ei saanud aru miks minul see ei õnnestu. Arvestage sellega, et ma nägin välja nagu laps kes poleks juba kuuaega süüa leidnud ehk siis täiesti kõrend. Kui sul pole rinnalihaseid siis ei saagi neid liigutada. Nüüd hilisemas eas on tekkinud need nö man boobid, aga ega sa pekki ei saa ka liigutada kui siis jooksmisel üles-alla. Nüüd aga õnnestub õrnalt mingid võnksud läbi ajada 😀 Olen uhke oma esimeste saavutuste üle ning lähen ikka sajaga edasi kuna suveks vaja sixpack saada, vähemalt midagi selle laadset 😀

tenor (14).gif

Kusjuures enne veel kui siin täiesti otsa kokku tõmban siis meenud täna mulle üks äärmiselt kahtlane asi. Nimelt käisime mõned korrad emaga kahekesti Tallinnas mingeid asju ajamas (shoppamas ja ta sõbrannal külas) ning siis sai ikka seigeldud ka ühistranspordiga. Kui hetkel olen ma suutnud omale tekitada mingi filtri siis väiksena puudus see mul täielikult. Nõnda me siis sõitsime ühistrapordiga ja ma hakkasin lambist rääkima: “Tead et tänapäeval ei öelda enam sellist asja, et kus viga näed laita seal tule ja aita. Nüüd öeldakse ikka kus viga näed laita, seal saada perse ja ära aita.” No ilmselt mu ema näost oli näha, et ta üritab südamest naeru tagasi hoida kuna tegu oli ikkagi üsna koleda jutuga, aga tädike minu taga pidi suisa minestama sellepeale. Kui tegu polnud just väga dementse inimesega siis ilmselt ta räägib seda siiani oma sõbrannadele.

Nüüd siis sai kõik südamelt ära kurdetud ning võin oma eluga mõneks ajaks edasi liikuda, ma loodan et te pole veel mind hülganud kuna ma pole enam eriti jõudnud siia midagi kirjutada 😀

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s