Ilmselt see horoskoobi päss teadis ikkagi õigust rääkida kui seletas, et tervisega on sel aastal probleeme. Kuigi need probleemid hakkasid juba mõned päevad ennem aasta lõppu ning mul oli täitsa hirm oma Helsinki reisi pärast.

Siiski ma pean taaskord rääkima enda üüber suurest näpu operatsioonist mis kestis ikkagi kaks minutit ning mille nimel ma saan palju vabandusi tuua. Ma ei saa seda teha kuna mul on näpp katki. Tegelikult see asi pole siiski nii hull ning kui seda haava vaatan siis ma ei mõista miks see arst seda õmblema pidi? Oleks piisanud haavaplaastrist ja oleks minu elu lihtsam olnud, rääkimata tema omast. Või ta lihtsalt vihkab mind ning otsustas minu elu raskemaks teha, peab ikka korralikult puhastama ja investeerima plaastrite peale. Muidugi pean investeerima ka ajaraiskamise peale kui reedel sinna tagasi ronin.

Igatahes see ”vigane” tüüp läks oma näpuga tööle ning mingil veidral põhjusel on mul see näpp ikka veel poolenisti halvatud. Eks tööle jõudes on tänapäeval ikkagi esimene asi arvutisse sisselogimine ja seda siis üritasin ka mina teha. Ma ei suutnud seda vigast näppu kasutada ning ma ei saanud parooli õigesti sisse. Pane või tina, aga lihtsalt ei õnnestu see korralikult trükitud. Lõpuks ma siis kasutasin oma halvatud näppu kuna selline harjumus sees, et muud moodi lihtsalt trükin valesti. Võimalik, et ühe näpuga oleks ma täppi saanud, aga kes siis sellist debiilsust teha viitsib. Õnneks mul ei läinud sellega veel konto lukku ja ma sain ikkagi tööpäeva alustada. Muidugi mõni minut hiljem pidin veel ühe kontoga sisse logima ning siis hakkas see sama nali uuesti pihta.

Kuna härra vigane ei saa siin füüsilist tööd teha siis on tal jäänud palju aega mõelda ja seda juba ka üle mõtlemise tähenduses. Kuigi ma pole arst, aga ma olen siiski näinud ära 15 hooaega grey’s anatomyt, olen ma mures sellepärast, et ma näppu ei tunne korralikult. Tuimestusest see olla ei saa, sest hambaarsti tuimestus ei pea üle paari tunni vastu. Kõige veidram ongi seda katsuda kuna sa tead, et see on sinu küljes, aga sa ei tunne seda korralikult. Laupäeval sai ka ära katsetaud väike linnalegend seoses alkoholiga. Jutud käivad, et õmblusega ei tohi juua kääritatuid ja muid veidraid jooke siis veinist ei juhtunud midagi. Ma olin suisa nii rebel, et jõin seda koolaga mis on ju teadagi gaseeritud ning seegi peaks patt olema.

Olen ka võtnud lõpuks ette oma spordisaali külastamise teekonna. Mitte nüüd nii otseselt, et kohe jooksen vaid välja valinud selle sobiva klubi. Tean, et see pole midagi erilist millega uhkeldada, aga asi seegi 😀 Ma tegelikult ootan ära millal mul see niit välja tõmmatakse ning juba siis tahan edasi liikuda oma sportimis plaanidega. Lisaks peaks ma mingid viisakad riided selleks ostma kuna mul on ainult ujumispüksid või siis räbalateks kantud lühkarid mida kanda koduseinte vahel. Tiiserina siis võin öelda, et valituks osutus Reval kuna sealsed võimalused tunduvad kõige paremad ning hind on ka üpris soodne. Lisaks on seal ka basseini võimalus mis võib päris huvitav kogemus olla. Kunagi saab sixpacki siis julgen ehk sinna ka minna 😀 Enda võbiseva onepackiga ei hakkaks ennast sinna pressima. Peamine on see, et spordikell on juba poolaastat oodanud millal teda proovile pannakse ning nüüd lähiajal tuleb see päev mil ka tema saab katsetatud.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s