Kunagi ammu kui veel Patune Pool tegutses siis päeval, mõned tunnid nende kontserdi algust, otsustasime Kristiniga minna randa pildistama. Ideel oli jumet, aga ilm ei olnud just see millega igaüks tõstaks randa mineku jutupeale käe üles.

Kui üle silla kõndisime siis juba peksis seda lund meeletult meil otse näkku. Oleks jälle nagu mingis kallis näohoolduses kus on täiesti öko-möko looduslik hooldus. Mida rohkem me rannapoole jõudsime seda naljakamaks läks mõte, et teeme siis üksteistest veel pilte ka. Mõlemal olid lõustad täiesti punased kuna lumi lihtsalt peksis ikka valuga vastu nägu. Lootsime, et kui randa jõuame siis on tuul ehk külje pealt ning on vähe ladnam see olukord, aga noup, ikka samasugune mõrd edasi. Luidetevahele minnes oli siis olukord vähe muhedam, aga tuul oli ikka päris kõva. Siiani ei saa aru miks me ei võinud kusgail linnavahel neid pilte teha, aga tulemus oli siiski päris okei. Sai ka väike loodus pilt tehtud lindudest kellel olid vist jõuluistumine.

DSC_9313DSC_9339DSC_9340DSC_9390DSC_9396

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s