Aastake on möödunud ajast mil esimest korda avalikult tunnistasin, et minust hullemaid inimesi on ka olemas. Küsite kas see tõesti on võimalik, no on ikka küll. Seekord siis kohtume meie ühe eelmise aasta staariga ning koogime sealt interneti avarustes neid uusi ja uhkeid pärleid välja.

Kuna meil pole täna neljapäev siis poleks kohane kasutada teemaviitena (mis on nüüd ametlik sõna) ThrowbackThursday vaid hoopis #TakeMeBackTuesda, kuna me võtame väikse külastuse eelmise aasta postituse juurde. Kes siis ei mäletaks meie imetoredat naist nimega Kaili Prints? Kui sa nüüd tõesti ei tea kellest jutt käib siis võid temaga kohtuda siin. Kuna meie mahlase suuvärgiga staar pole enam nii mahlaseid pöördumisi teinud, uskuge ma ikka korralikult scrollisin seal facebooki feedis, siis jäid mulle silma kaks tema video kus ta üsna vägevaid asju teeb. Mis mina nüüd siin edasi pläkutan, eks oma silm on ikkagi kuningas 😀

Ärme rohkem selle staari jaoks siin enam aega raiska, sai siin niigi oma sära näidata. Liigume siis edasi ühe kuulsa facebooki grupi juurde mille nimeks on meil “Eestlaste kolmnurk” Veel eelmine aasta olin ma selle andunud fänn, kuigi ma alguses ei saanud üldse arugi mis kuradi koht see selline on. Aastake on nüüd möödunud ja vahepeal minu huvi on kadunud kuna pole lisandunud uusi säravaid tähti. Koguaeg mingi Tõnn, Kaja ja Meidla. Kuid nüüd kuu aega tagasi märkasin ma üht tõusvat staari. Alguses ei saanud aru mille ümber seal see suur kära toimub ning kõik tema laivid olid juba siis kui mina unedemaal omadega. Lõpuks ma siis sain löögile kui see uus härra laivi tegi ja tõesti ta pakkus meelelahutust mida võib ainult seal kolmnurgas näha. Temal olid täiesti tavalised laiveri tunnused: joogine ja suits näpuvahel. Siiski on tegu ilmselt skisofreeniaga ja võimalik et ka vaimuhaige. Tüüp on jumalast rahulik kuni hetkega pöörab segi, lisaks saab ta iseendaga äärmiselt hästi läbi. Mul kahjuks on temast ainult üks video ning see pole just kõige ilusam ja eriti ei soovita seda nõrganärvilistele.

Kuna me juba selle kolmnurga juurde tulime siis sai mainitud ära see Meidla kes enam pinget ei paku. Võimalik, et ma lihtsalt magan juba siis kui tüüp ennast nokki tõmbab, aga olen siiski märganud tema postitusi ning tema kohta käidavat infot. Tüüp on teadagi töötu ning tema sissetulek tuleb enamjaolt just ”fännide” annetusel. Noo ja fännid annetavad just selleks, et tüüp saaks omal nosu täis tõmmata ja erinevaid debiilsusi teha. Siiski on ka härral üks peenem jõulusoov, mitte kilo kokaiini nagu võiks arvata vaid ikka tussu. Tüüp siis pole kas elus kordagi või vähemalt juba pikalt naist saanud, aga ihad on ikka olemas. Seega on ta otsustanud oma fännidele esitada palve, et nemad koguks raha ja kingiks talle ühe ilusa tussu. Kui see kõlas haigelt siis tippude tipuks nad said ka selle raha kokku ning tussu on juba teele pandud. Kui ma õigesti aru sain siis tussu jõudis juba täna kohale ka. Alles pühapäeval ma kõndisin mööda Tartu mnt ning foori taga seistes märkasin seda SexMaxi ja mõtlesin, et kes julgeb nii tihedal magistralil sinna sisse asutada? Nohh ilmselt ainult mina kuna osad siin lunivad omale sekstooteid julmalt läbi facebooki. Naudime siis nüüd väikest Meidla etteastet:

Kuna “Ma olen siiski normaalne” postituste sari on siin saamas traditsiooniks siis sellelgi korral peame selle lõpetama ühe Võsa Petsi looga. Kuigi ilmselt keegi enam ei mäleta seda saadet niivõrd hästi siis saab seda ka reklaamida kui ajaloominuteid. Nimelt toimus Võsareporteril ka laulu konkurss kus otsiti seda õiget laulu ning ega need sulelised ja karvalised sealt ka siis eemale ei hoidnud. Minu lemmikuks sai ikkagi Võsa Petsi marss mis vahest nii randoomsetel hetkedel minu peas kummitama hakkab. Päris vähe ma ei vihka enda aju kes suvalistel hetkedel viskab minu peas ketrama erilist rämpsu. Lugu iseenesest vääriks Grammyt.

Advertisements

3 kommentaari “[441] Ma siiski olen normaalne #2

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s