Kuigi see pealkiri vist ei üllata enam kedagi, isegi mind mitte siis pean ikkagi tunnistama, et olen ikka loll küll. Täpsustavalt siis loll kes on kinni oma harjumustes ning eeldab, et siin maailmas ei juhtu midagi ning kõik jääb nii nagu on. No ei ole ikka nii küll, Rooma riik lagunes, NSVL lagunes ja kuidas siin väikses Tallinnas siis asjad peaksid samaks jääma?

Härra Krimm sai eelmine nädal Omnivast pakiteate. Salvestasin oma ajju selle ära ning nagu ikka ma ei viitsinud sellele järgi minna ennem, kui viimne päev tiksus juba kuklas. Tuli ka teine teade ning ega see teine ka ilma kolmandata ei jäänud. Ma ei mõista miks nõnda palju paberit raisata? Saatku mulle SMS ning siis ei pea seda vaest metsa maja võtma. Niigi rohelistel inimestel see lageraie teema on just nimelt pinnuks silmas. Mina kui tavaline IT vend ei saa kahjuks Omniva häädele otsustele kaasa aidata. Kuid ma eile siis peale tööd võtsin ennast kokku ja mõtlesin, et käin seal postkontoris ära ennem kui veel oma pakist ilma jään. Ilm oli ka nii armas, et mingisugust vihma ja jää vahepealset ollust peksis näkku. Lohutasin ennast sellega, et ilmselt mõned kuulsused kuskil Hollywoodis maksaksid sellise näohoolduse eest sitaks pappi. Umbes nagu ostetakse platsentat kokku 😀

tenor.gif

Jõudes Postimaja postkontorisse siis esimese pilguga ei tundunudki just eriliselt palju rahvast. Kuniks ma siis selle järtsi numbri võtsin. Ainult 25 numbrit pean ennem ära ootama. Tra kas te teete nalja või? Nüüd ma tean mida inimesed veel üheksakümnendatel pidid taluma kui pidi veel elektriarveid postkontoris maksma. Tõepoolest see postkontor tõmbab veel omal otsi koomale. Mille jaoks? Et inimesed saaksid veel kauem oodata? Peale kolmekümne viie minutilist passimist, sest mul polegi muud targemat teha, sain ma telleri jutule. Lõin oma ID kaardi lauale ning teller juba sai aru, et mul on pakk saada. Trükib andmed sisse ning kehitab õlgu. Nagu wutt? Ma olen siin poole oma õhtust ära raisanud ja sa kehitad mulle õlgu. Küsis kas mul on see teatis kaasa, aga loomulikult pole, ma isegi ei mäleta kus ma selle viskasin, ilmselt prügikasti. Teller aga vaikselt andis mulle teada, et eks ma ikka veidi loll ole ka ning võiks vahest lugeda kuhu mu pakk üldse saabunud on. Tõepoolest on minu piirkonnal uus postkontor kus minu pakk on läinud. Oleks eeldanud, et siis pandaks teatisele ikka punane kiri peale. Kui mark mul sealt väljuda oli?

Ma ei olegi vist nii kiirelt häbist naaksu teinud kui seal. Ma enam ei imesta ka miks seal nii pikad järtsid on kui osad inimesed isegi ei tea kus nende pakk on maandunud. Tehes nüüd veidi FBI uuringut siis selgus, et Postimaja postkontor plaanitakse ültsegi sulgeda mis on minu meelest üks äärmiselt nõme idee. Ma ei usu, et uus postkontor Finest ärimajas mahutab neid inimesi sinna ära. Kui teller mulle ütles, et uus postkontor on Finest ärimajas siis mul tõmbas küll suht kinni. Ma polnud never kuulnudki sellisest kohast, aga kui googlisse sisse lõin siis hakkas juba väline fassaad meelde tulema. Lisaks jäi teepeal mulle ette Alexela kiosk mis oli ka huvitav üllatus.

tenor (1).gif

Miks ma aga kõige rohkem kogu selle ekslemise peale närvi läksin oli sellepärast, et ma pidin kodus piparkooke tegema. Sain üle head taigent ning piparkookide ise oli juba nii suureks läinud, aga mina lasen mööda linna ringi otsin oma pakikest. Sellegi poolest ei jäänud need tegemata ning kergelt kaks tundi sai vist nende tegemisele ära kulutatud. Polnudki nii hull nende tegemine, oleks ikka eeldanud et selleks kulub rohkem aega. Järgmine aasta siis tean, et saan omale kaks kilo seda taigent osta. Muidugi ma pidin googeldama kuidas neid küpsetada. Juba siis märkasin foorumis seda veidrust, et inimest hakati kohe sõimama, et ta ikka eriliselt loll, et ei oska neid küpsetada. Kus kohast sa lambist võtad selle info mis temperatuuriga ja kui kaua neid ahjus küpsetada? Mina enda elus mäletan ainult kahte korda kui neid küpsetasin, üks oli lasteaias ja teine kunagi kodus üksi. Tookord kodus oli ka nii, et ema pani ahju tööle ja siis ise tõmbas naaksu, kuna ta oli tööpäevast väsinud. Seega kui inimene pole neid elus teinud siis ei tähenda, et ta loll oleks vaid pigem tahab ta just areneda ja õppida.

48365235_296798164303095_3153220488843493376_n

Aga mis seal ikka, loll olen sellepärast, et ei loe kus mu pakk on saadetud ning ka sellepärast, et piparkooke ei oska teha. Nüüd ma siis lähen vaatan oma lolli mõistusega telekat, sest rohkemaks pole ma suuteline.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s