Teate kui tihti ma ikka avan internetist neid artikleid kus räägitakse mida halba need millenniumi lapsed jääle teevad. Või hoopis mida nad ei oska teha. Noo üldjuhul ma ikka oma mõtteis üritan asjale mingit selgitust anda, et iga põlvkond ongi erinev. Mis seal ikka, paar nädalat olen saanud aru, et mina olen ka veidi rumal millenniumi laps. Enda kohta laps on ikka veidi kummaline öelda.

46469958_297338757544857_2028337260889374720_n

Ilmselt minu rumalus tuleb veidi ka sellest, et puudusid varasemad kogemused. Elades kortermaja kõige ülemisel korrusel peab radiatoorite eest hoolt kandma. Keskküttega majas olen ennemgi elanud, aga varasemalt pole probleeme küttega olnud. Kütteperioodi alguses oli kusjuures kõik jumalast timm. Radikad soojad, tuba soe. Mida veel elult tahta? Vahepeal siis ilmad soojenesid ja radikad jäid ka vähe jahedamaks ning sealt edasi tekkisid need probleemid.

Õues juba üksjagu külma, aga noo kütet pole. Katsun seda radikat ja täiesti külm ning oli juba tunne, et pean viis pleedi juurde ostma mille sisse ennast mässida. Mingi hetk ma siis otsustasin katsuda kas need torud mis radikasse lähevad on ka külmad, aga vott need olid ilusti tulised. Veider on sellises vanuses oma emale või isale helistada, et palun aidake mind siin 120 kilomeetrit eemal. Seega ma pöördusin enda kasuvanema juurde, härra google. Tuligi välja, et ilmselt on radikas õhku täis. Kui ma hakkasin Reinardiga seda arutama siis tema oli täiesti kursis sellega.

tenor (6).gif

Edasi läks suht libedalt, kuna elutoas on kaasaegsem radikas millel on äärmiselt nilbe veetoru küljes, siis sai sellega lihtsalt õhu välja laskmine. Muidugi avastasin, et minu magamistoas on samuti külm radikas. Reinardil polnud midagi vinguda kuna tal ilusti soe radikas ning ka soe tuba. Mina õhtuti ronisin külma teki alla ning hommikul keeldusin sealt välja tulemast kuna toas oli liiiiga külm. Kuid mu magamistoas tekkisid probleemid selle õhu väljalaskmisega. Malmradikas millel on äärmiselt veider kraan küljes ja see asub täpselt minu kirjutuslaua taga kus on kogu arvuti juhtmestik. Kas tõesti ma pean hakkama kõik juppideks võtma? Noo ilmselgelt. Otsustasin, et teen seda siis sellel nädalavahetusel.

Pühapäeval võtsin kogu oma viitsimise kokku ning hakkasin toas möbleerima. Varusin saunalinu, et see vesi kuidagigi kinni püüda. Kraan on nii veidralt sinna pandud, suunaga üles ehk vastu aknalauda ning mingit potsikut sinna alla panna ei saa. Kuigi ma pole siiani kindel kas see just on see õige kraan õhu väljutamiseks. Keerasin punni pealt ning avasin kraani, aga ei miskit. Ma olin vaimselt ennast valmitanud suureks surveks mis ilmselt mulle otse näkku mingi imeliku nurga alt lendab nii, et kõik juuksed on lehvimas. Pettumus kui suur, sest eeltöö selleks oli tehtud ja mõtetes olin ma juba soojas õhtus kui on suisa lust magama minna. Siinkohal ei saagi ma aru kas ma olen lihtsalt üks loll millenniumi laps või see radikas on katki. Kuna ma ise seda probleemi lahendada ei suutnud siis pöördusin majahalduri poole ning ootan nüüd mis tema asjast arvab.

Seega see on koht kus pean käsi südamel tunnistama, et millenniumi lastel on vahepeal probleeme hakkama saada. Googledades selle generatsiooni kohta siis leidus mingi artikkel kus kirjutati kindlatest asjadest mida meie generatsiooni inimesed ei tea. Kuidagi jätab mulje nagu see ajakirjanik oleks kopeerinud USA artiklit ning veidi eestistanud seda, sest ilmselt on seal üksjagu asju mida enamus inimesed kes on minuvanused ikka teavad. Mina tõesti ei imesta flopi ketast nähes, et miks keegi on salvestus nupu välja printinud või mis ime asjad on asi dressid millel on trukid külgedel. Ma isegi omasin selliseid, aga sellele pondile ei saanud ma kunagi pihta, sest ma neid lahti küll ei teinud. Olen ka mina näinud kassiõdedel kleepsu raamatuid ja õde korjad udukaid millele mitte mingil juhul kirjutada ei tohtinud. Kettaga lauatelefonid olid ühed kõige suuremad tüütused, poole numbri valimise pealt hakkasid mõtlema, et mis number nüüd käiku läks. Kui järg käes läks siis toru hargile ning alustame seda ketramist jääle algusest. Mul kodus küll puudus see, aga vahest sõprade juures sai seda ikka naljapärast kasutatud. Ilmselt neile endale oli see suurem tüütus kui mulle 😀

tenor (7).gif

Seega jah, ma ei usu et see millennium nüüd nii maha tuleks kanda. Me küll üldjuhul ei osta endale neid salhvakaid mis ilupärast lauapeale pannakse ning ka pesupehmendist me eriti lugu ei pea, aga üldjuhul oleme ikka normaalsed inimesed. Aastatuhandeid on ju räägitud, et tänapäeva noored on ikka hukas, olemegi ja meist järgmised veel rohkem, aga maailm ikka eksisteerib. Mis sest, et eelnevad generatsioonid on meile ilusti kliimasoojenemise tekitanud, aga meie oleme ikka hullemas kes seda lappima peavad või suure tõenäosusega omale uue koduplaneedi leidma 😀

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s