Ma olen vist tõsiselt sisenenud keskeakriisi. Mõelda vaid, et 26 ja käitub nagu laps. Mina tahan teha seda. Mina tahan, mina tahan ja veelkord MINA TAHAN.

Noo ma siin kodus olles istun ikka juutuuubis ning vahin erinevaid videosi. Vahest jõuan omadega kusagile mida rahvakeeli nimetatakse selleks tumedaks internetiks. Olen vaadanud kuidas rasta patsi lahti arutatakse, kuangi ammu saatis õde sünnituse täispika video. Ilmselgelt ma pole täna nii dramaatilisi videosi näinud vaid seekord siis juukselõikus meestele ja seda teha ise. Oi blin, mida väljakutset? See tundub ju videos niii lihtne.

Olen siin juba paar aastat olnud kahevahel, kas olla lühikeste juustega või veidi pikemate. Kui mul on lühikesed juuksed siis igatsen ma oma pikemaid juukseid ja kui mul on pikemad juuksed siis ma igatsen lühemaid. Ma ei tea kas see on normaalne, aga hetkel on mul täpselt vahepealsed juuksed. Ei ole lühikesed ega pikad, aga samas ma nagu natukene ikkagi tahaks vähe lühemaid juukseid. Eriti kui ma nägin mis ägeda soengu saab täiesti iseseisvalt teha siis why the hell no? Ainus asi mis ma omale ostma peaks on juukselõikus masin ja kamm. Jah, ma olen see inimene kes ei kammi oma juukseid. Küsimusele kas minu juuksed kunagi siis sõlme ei lähe? Aastas korrda olen leidnud kaks juuksekarva mis omavahel sõlmes ja sellega asi piirdun. Kui ilmselt keegi näeks kuidas ma oma juukseid kuivatan siis saaks ta šoki 😀

Ma nüüd olen siin tõsiselt kahevahel kas teha see oma juukselõikuse pull ära või mitte. Juuksed on need mis tagasi kasvavad ja harjutamine teeb meistriks. Aga kas ma olen valmis võtma seda riski, et lõigata omale see soeng ning veel õue sellega minna? Mina olen juuksuris see inimene kes vaatab äärmiselt vihaselt kuidas igat minu karva lõigatakse. Kui ma olen juba nö oma juuksuri saanud siis ma olen leebe kuna ma usaldan teda. Kevadel sai oldud Pärnu kutsekas endise klassiõe õel väike katsejänes. Kuna ma teadsin teda ja tema perfektsuse tagaajamist siis ei olnud ma mures. Sai isegi kaks korda käidud. Kas ma usaldan ennast ise piisavalt? Kurat ma ei tea, aga ma tahaannnnnn seda proovida. Ilmselt ma jooksen tunni pärast poodi ja ostan omale selle masina ära. Ma peaks suisa filmima seda kuidas ma seda lõikust teeksin 😀 😀

Ma arvan, et kui midagi läheks pekki siis saan ma siilikaks ajada. Paljud naised on seda teinud, asi see siis ühel 26 aastasel mehe ära ole 😀 😀 Aga see ei ole minu peamine eesmärk, ma kahtlustan, et minu peakuju pole just kõige sümeetrilisem 😀

Vaadake ise kui lihtne see on 😀 😀

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s