Reaalselt mind kummitab juba, ma ei tea, mitu nädalat üks eesti süldikas. See on lihtsalt ebareaalne. Teed hommikul silmad lahti ja koheselt hakkab peas ketrama.Kõnnid tööle ning tõntstõntstõnts ketrab peas. Oled tööl, teed tähtsaid asju, kaitsed riiki ja peas ikka käib see süldikas. Apppiiiiiiii, ma teen enesetapu kui see mind rahule ei jäta. Paned tööl klapid pähe ja kuulad mingit uuemat mussi, aga eiiiii, see sitane sült ikka ketrab peas edasi. Kui te küsite keda ma sellest süüdistan siis ausalt Kristinit. Kättemaksuks panen ma veel selle video üles mis pilt mul silme ees veel on kui see laul peas ketrab. See lihtsalt pole normaalne.

Kuigi pean nüüd ausalt tunnistama, et see pole esimene laul mis mind häirivalt kummitab. Kunagi ammu ammu, kui Kristjan  poiss veelnoor oli, nii kusagil kolmandas klassis siis klõpsis ta kodus telekat ja juhuslikult möödus ETV-st. Seal siiskäis parajasti mingisugune laste saade kus mingi vanamees laulis: “Pimm pomm, pimdipomm, kell tähtison.” Kindlasti oli seal neid sõnu veel, aga mulle piisas sellest ja ma klõpsisin edasi. Minu aju ei arvanud nii ja ma siiani vahest leian, et see kuradi laul ketrab mu peas.Kui suureks kooli kiusamis ohvriks oleks ma langenud kui minu mõtteid oleks keegi kuulnud? Mäletan jumala hästi kuidas söögivahetunnis sööma jooksin ning trepist alla minnes ketras see laulmu peas ja oma mõtteis ütlesin: “Täitsa putsis, see laul ei jäta mind rahule.” Jah ma olin äärmiselt ropuga suuga siis ja ka nüüd. Siin olen ma niigi tagasihoidlik olnud. Agaaaa nüüd kõik, ma pean oma võitlust nende lauludega edasi ning te nautige Kristini etteastet 😀 😀 Ta lööb mu maha kui selle avastab, ilmselt kaotan sellega oma sõbra (Kristin, see on ainult hea huumor, ma maksan sulle edaspidi mu sõbraks olemise eest 😀 😀 )

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s