Lõpuks jõudis see päev kätte kui õues on mõnusalt jahe ja puudub tuul. Juba päeval märgates saatsin Reinartile kirja, et täna võib jalutuskäigule minna. Alguses pusis vastu, aga siis sai vist ise ka aru, et see hea võimalus ikkagi minu meeldivat seltskonda nautida 😀 😀

Sai siis ka kaamera välja võetud, muidugi koju jõudes oli esimene asi kontrollida kas akut ikka on. Pole ju teine valgust juba tükimat aega näinud, aga kui sellised tuulevaiksed ilmad jätkuvad siis saab ta seda veel ja veel näha. Pole saanud isegi kätt soojaks tehtud pimedates tehtavate fotodega. Alguses see seadistamine võttis ikka üksjagu meenutamist. Kord juba see inimese aju (või siis minu)on loodud, et saad asja selgeks ning kui pikalt ei tee seda siis kipub ununema. Põle hullu, sain asja kiirelt uuesti meelde tuletatud ning ka mõni pilt tuli välja. Siiski ainult mõni kuna eelnevalt olin samal rajal omal õiged punktid välja valinud, aga polnud just see kõige mitmekesisem rada kus pildistada.Võimalik, et ma tõmbasin ise kiirelt tempo üles, et jõuda just nendesse kohtadesse mis olin välja valinud.

Aga mis ma siin ikka edasi pläkutan, siin on minu tagasihoidlikud pildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s