Kuigi ma pole just eriti kaua oma korteris elanud siis aina enam mulle tundub, et need naabrid ei salli mind kohe üldse. Kuigi ma pole isegi midagi teinud siis ikkagi minule määritakse kellegi teise jama kaela. Nagu alaealine oleksin jälle. Keegi sõpradest kodus suitsupakiga vahele jäi siis automaatselt öeldi, et see Kristjani oma. Miks neil vanematel ei tekkinud küsimus, et kas see Kristjan ise ei või oma suitsupakke koju tassida.

Esimest korda sain ma naabri tädilt heiti juba vähem kui kuu siin elades. Asja juures on kõige naljakam see, et ma pole isegi midagi halba teinud. Igatahes ma tulin koju ja siis viisakusest (nii harva, kui seda kajuhtub) hoidsin tädikesel ust lahti, et sisse saaks tulla. Tema siis alatult ütleb mulle: “Sa oled see poiss kes koguaeg rõdul suitsu teeb.” Mida helvetit? Ma isegi ei suitse. Oleks siis inimene mulle otsa vaadanud või midagigi. Lihtsalt tuimalt sildistas mind ja läks edasi.

Teine naaber on mingi hulluke kes koguaeg värava juures ringi liigub. Ta räägib omaette või siis ma lihtsalt ei näe tema vestluskaaslaslast ning reaalselt liigub pidevalt värava juures ringi. Meie omavaheline suhe oli täiesti ok. Mina korraks vaatasin teda ning tema vaatas muiates mulle otsa. Nüüd polnud teda mitu nädalat näha olnud ning tagasi tulles oli ta jumala vihase ilmega. Ma ei tea kas ma olen teda nüüd kellegagi petnud või mis teema on, aga see on päris hirmus. Ma suisa vaatasin temast möödudes üle õla, et ta jumala eest mulle kallale ei tuleks.

Kolmas intsident oli siis täna kui ma ei suutnud koridori ust korralikult kinni tõmmata. Meil käib see tõsiselt üsna raskelt ning ma pole eriti viitsinud järele vaadata kas ta nüüd sai ilusti kinni või mitte. Täna oli see päev kui üks tädike kohe peale mind sisse sadas ja küsis kas ma räägin eesti keelt. Noo siiamaani olen ma sellega veel hakkama saanud jah. Sealt siis järgnes pikk ühemehe etendus miks ma peaksin selle ukse ikka korralikult kinni tõmbama. Nimelt oli maja koristaja kurtnud, et pompsud kipuvad meie koridoris magama. Noo üsna hubane motell on meil siin. Mõttes suutsin vaid mõelda, et kulla tädike, see pole ainus asi mida nad koridoris harrastavad. Olen ise astunud koridori kui mehe pea oli naise hargivahes. Küll see oli kõige piinlikum hetk minu elus. Tõsiselt tänulik, et oli taskus nutitelefon mille kinnisel ekraanil teesklesin tegevust. Liisa kommentaar oli asjale järgmine: ” Ju mees tahtis õlle kõrvale midagi soolast.”

Seega jah, elan oma vaikset elu siin majas, aga ikka ma jään inimestele ette. Võimalik, et see tiirutav naisterahvas on vaid minu enda fantaasia vili, aga sa ei või kunagi teada mis nende peas toimub. Sellest ma saan aru, et eelmises kohas minu kass käis üle katuse naabreid terroriseerimas ning üritas nende merisiga või hamstrit ära süüa. See on ikka asja eest kui sa pidevalt seda ühte kõutsi pead naabri juurde tagasi viima. See kass terroriseeris ka mind, aga mul oleks olnud imelik teda varjupaika tagasi viia või veel veidram oleks teda tema ema juurde tagasi viia. Muidugi on ka isa kelle juurde teda viia, aga vaevalt tema emagi seda mäletab kes selle sahmaka ära tegi. Seega ma sain ta hoopis enda ema juurde jätta 😀 :D. Tegelikult olen ikka mõelnud teda enda juurde Tallinnasse tuua, aga näis kuidas korteri omanik sellesse suhtub. Kui ta tõesti mingit ulme raha juurde soovib siis pigem elagu emaga 😀 Mina üritan nüüd siin oma naabritega suhteid paremaks siluda. Ilmselt kui mingi hetk ma enam blogi ei pea siis tasub guugeldada minu surma kuulutust. Ma olen üsna kindel, et naabrid hauvad minule mingit surma plaani 😀 😀

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s