Uskumatuna kõlab fakt, et see blogi tähistab oma kolmandat aastat. Kohati on tunne, et see pole ju nii pikk aeg nüüd olnud, aga samas on ikka tunne, et see juba viis ei saagi? Nii ma siin olen kirjutamas oma postitust mis on järjekorras neljasaja kaheksateistkümnes. Õudne kui palju olen ma läbi kolme aasta igasugust lollust siia kirja. Vähemalt pooli postitusi lugedes valdab mind piinlikkus, et miks ma nii deitailselt olen mingit joomingut kirja pannud.

Õnneks olen ma siiski suutnud endal mingi filtri leiutada. Alguses oli ikka see tunne, et kes seda blogi ikka loeb peale minu sõprade, aga nüüd ma olen statistikast märganud, et ilmselt mul ikkagi nii palju tuttavaid pole 😀 Seega väga julmade juttude juures kasutan ma ainult eesnime algustähe, aga kui on suht selline tavaline jutt siis jääb terve eesnimi. Vähemalt minu tuttavad teavad millega nad riskivad kui minuga midagi toimetamas käivad. Vähemalt see on igati loogiline, et minuga pildistama minnes satuvad osad pildid ka blogisse.

tenor.gif

Mis siin blogis siis kolme aastaga korda olen saatnud? Noo maailma parandajat ei ole minust ikka saanud. Olen pigem kurtnud kui raske võib ühel valgel inimesel elu olla. Minu suurimaks probleemiks on ikka see kui nutitelefoni aku tühjaks saab või mõni sõber sajaga üle laseb. Ehk kõige suurem muutus mis olen läbi teinud on fotograafiaga tegelemine. Olles tegelikult aastaid sellevastu huvi tundnud siis eelmine aasta suve alguses otsustasin proovida Evelini kaameraga ning sügisel olin juba oma otsuses kindel ja otsisn ka oma peegelkaamera. Vahepeal läbisin ka fotograafia kursuse mille veebruaris ka edukalt lõpetasin. Ainult oma näituse piltidele pole ma siiani järgi jõudnud. Ilmselt ma seda ei jõuagi teha ja loovutan oma pildid Noorusemajale. Tulevikus kui minust on saanud maailma populaarsem fotograaf siis saavad need kalli hinnaga maha müüa ning selle raha eest teevad oma remondi ära (see oli nüüd puhas sarkasm siin)

Muidugi ei saa siin ära unustada blogiauhinnad. Olen seal nüüd suisa kaks korda osalenud ja ilmselgelt pole ma ühtegi kohta seal kinni pannud 😀 😀 Mitte et ma nüüd väga sellest hooliks vaid ma olen niisama seal kohapeal käinud head sööki söömas ja alkoholi limpsimas. Ma juba olen kord see õige eestlane kes hakkab jutustama siis kui promill on sees 😀 Aga muidugi mul pole alkoholi probleeme ega muid psühhotroopsete ainete probleeme. Tulles siis tagasi auhindade juurde siis olen iga aasta üsna suure huviga jälginud seda tüüpilist problemaatikat mis selle ümber toimub.

  • Miks ma osalen sellel aastal.
  • Mis kategoorias ma osalen.
  • Miks ma ei osale.
  • Miks sa peaksid osalema.
  • Miks sa ei tohiks osaleda.
  • Mis ma endale see aasta selga panen.
  • Mida kindlasti ma selga ei pane.

Seega selle ürituse ümber on alati mingi kisma. Vahepeal alustab keegi ka keset aastat mingit lambist kismat selle teema ümber. kui nüüd aus olla siis olen mina ka siin lambist keset auhindade välis hooaega siin mölisemas. Ma nüüd jätan selle teema ennem kui veel saan ise sinise silma 😀 (virtuaalse ikka)

tenor (1).gif

Kui siin jutt juba virtuaalse peksu peale läks siis olen ka mina sattunud perekooli oma lollide postituste pärast. Üllataval kombel on suurimaks probleemiks olnud lastemure foorumi kohta olnud postitus kus siis oli räme seksi teema. See sattus perekooli ja seal oli õnneks suur diskusioon ümber selle foorumi mitte minu. Aga kunagi keegi mölises keegi minukohta, et olen suht kirjaoskamatu tüüp. Ei vaidle vastu, eesti keel oli koolis kolm ning üsna kindel, et seda inglite keelt ongi üsna raske selgeks saada. Seni kuni jutt on välja loetav ei ole asi väga hull 😀 😀

Siin ma siis panen ka punkti oma blogi kolmanda sünnipäeva puhul ning tulge ikka tagasi lugema.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s