Lõpuks on need vihmased ilmad jäänud väheke tahaplaanile ning olen ka oma kaamera saanud välja võtta. Vahepeal oli juba selline väike masekas peal, et tahaks pilte teha, aga sellise ilmaga ei taha väga välja minna. Ei soovinud endast ka mingit veidrat fotoshootingut teha. Eile oli siis see päev kui peale tööd jooksin koju, et võtta kaamera ja siis edasi jooksin linnavahele kus avastasin seekord Šnelli pargi loodust. Olen sellest mööda kõndinud ja vähesel määrar ka kunagi viibinud, aga kaameraga minnes oli päike nii hea nurga alt, et sai isegi häid pilte.

Veidi kummaline on pildistada kui ümber üsna suur hulk inimesi liigub. Vahepeal sa teed pilti ja oled nii fokusseeritud pildi saamisele, et ümbrus lihtsalt ununeb. Sellega ma rikkusin ka tädikese istumise, sest ma pildistasin nende suunas, aga eestlane ei salli kui võõras neid pildistab. Muidugi ma ei pildistanud neid, vaid nende pea kohal olevaid hooned, aga kaugelt jäi tõesti mulje nagu oleks neid sinna sihtinud. Nõnda nad siis kõndisid ära ja vaatasid ikka minu poole nagu oleks ma tõsine pervert. Ilmselt pean hoolega jälgima mis märgatus Tallinnas kirjutatakse 😀

Lisaks sai neljapäeval Marisega käidud Kadrioru pargis kuna ma pole siiani oma Smena filmilinti täis saanud. Üsna piinlik on juba. Olen vist seda pea kaks kuud proovinud teha. Muidugi pea 50 võtet läks tühja kuna filmilint sees ei hakanud kerima ning nõnda ma seda ühte pilti sinna lindile üksteiste osta tegin. Me käisime Kristiniga reaalselt mööda linna ringi ja tegime igal-pool kus võimalik pilte. Eile oli see tähtis päev kus mul õnnestus lint täis saada. See oli juba väike kergendus. Kuigi alati juhtub see siis kui sul on mingid head kohad kus võiks veel pilte teha, aga just siis saab see lint täis. Kuid nüüd pole midagi kui lint ilmutusse ja jääb vaid oodata mis sealt välja koorub. Seniks aga jagan ma oma digitaalkaamera pilte mis olen nüüd eelneval kahel päeval jäädvustanud:

DSC_8518DSC_8522DSC_8537DSC_8543DSC_8562DSC_8574

DSC_8436-2.jpg

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s