Eelmises postituses sai väikse tiiserina juba mainitud, et mul on käes uued pildid ning aeg on neid ka teiega jagada. Ma juba selline avalikuelu tegelane olen siis ka kõik teised kes on piltidel saab sinna kaasatud. Nõnda isekas ma lihtsalt olengi 😀

Piltidest siis nii palju, et osad on tehtud tavalise filmiga ning osad on tehtud filmiga mis on aegunud aastast 2005. Mina erilist vahet nendel ei mäka kui siis ehk on aegunud filmi pildid veidi seepiamad. Võrreldes suvel tehtud 80ndal aastal aegunud filmiga siis on ikka märgata korralikult värvi erinevusi. Vähemalt ei pea pilte töötlema vaid saad kohe värvi töödeldud kätte. Ma olen juba vahepeal tellinud viis rulli aegunut filmi juurde ja seekord sain 79ndal aastal aegunud partii. Filmi linte on mul küllaga, aga pole lihtsalt nii palju pildistamis materjali. Eile sai väiksel jalutuskäigul käidud kus Susle Smenaga (mis tegelikult kuulub ta õele) sai pildisrtatud. Ikkagi seda materjali nii palju ei tulnud, et lint oleks täis saanud. Tänapäeva digitehnoloogia on teinud inimesed nii kärsituks.

Sel korral ei kasutanud ma ainult Zenitit vaid viimased kolm pilti on tehtud nö seebikarbiga. Kaamera millel ei saa reguleerida fookust ega mitte midagi. Muidu suht ägedad pildid saab, aga millegipärast on enamus pildid tehtud mu emast ning neid ma siia kõiki ei hakka panema. Muidugi ei teadnud mina, et selle kaameraga ei saa lähedalt pilte teha ning kindlasti ei saa sellega selfit teha. Seega ma pean mainima, et ma olen nendel piltidel mis all on täiesti kaine, aga see kuradima värk lõi pildi purjakile :D. Lõpuks pole see pildi kvaliteet oluline vaid see mis emotsiooni see sinus tekitab!

IMG_0145

Sellise toreda selfi saime tehtud minu Zenitiga mille sees oli 80ndal aegunud film. Mulle isiklikult meeldib juba asja juures see, et me suutsime kaamera fookusesse ajada, aga muifugi ka need värvid. Kuidas seda pilti vaadates tahaks tagasi suve 😀

IMG_E0133

IMG_0143IMG_0142IMG_0141IMG_0140IMG_0139IMG_0138

IMG_0144
Kindral – crazy cat lady

IMG_0135IMG_0134

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s