Kuigi ma eelmine nädal olin üsna kindel, et ma mitte kunagi ei viitsi minna päikese tõusu vaatama siis nüüd söön ma oma sõnu. Piisavalt meeldejääv üritus, et seda korrata kuskil mujal.

Kuna mul on nagunii veidi piiratud nädalavahetus seoses tööga siis otsustasin oma aega veidi paremini ära kasutada ja hommikut rabas vastu vastu võtta. Seekord siis üksi. Kui eelmine kord ei julgenud ma magama jääda, sest üpris suur võimalus on, et ma ei kuule äratuskella kuid nüüd katsetasin ikkagi magamisega. Äratuskella ma kuulsin, aga klapid avades olin ikka kahevahel kas ma viitsin voodist üles tõusta. Sellisel hetkel muutub see padi nii, nii, nii pehmeks, et ei tahagi oma pead sealt tõsta. Kümne minutiga ma siiski suutsin oma peakese üles tõsta ja kargud alla ajada.

Minu suurim pang oli seekord riietusega. Kristjani loogikat järgides saame teada, et kui toas on väga palav siis kindlasti on ka kell neli hommikul sama seis Tuhu rabas. Otsustasin minna lühkarites, aga õnneks ma suutsin mingi automaatse liigutusega kaasa haarata oma pusa. Kusagil poole tee peal ma hakkasin auto armatuuril märkama stabiilset temperatuuri langust. Sel hetkel ma küll kahetsesin oma riietust. Õnneks kohale jõudes ei olnud mul seekord päikesetõusu ootamine nii pikk kui eelmine kord ning päike hakkas üsna pea sooja andma. Seni kuni päikest polnud oli ikka pääääris külm.

Seekord ma uurisin seda tõusmise kellaaega veidi rohkem kui ühe lehe pealt ning enamvähem sain ma õigeks ajaks kohale. Ma olen korra seal eelmisel sügisel käinud koos Eveliniga, aga kuna mul oli hirm, et jään päikese tõusust ilma siis ma kimasin mööda õigest kohast. Minu puhul vastab tõele, et kiirustades hakkab inimene plähmerdama. Õnneks ma sain üsna kiirelt aru, et ma sisenen juba metsa ning õigem oleks tagasi pöörata. Mulle kohale jõudes meenus, et tegemist on ühe igavama rabaga kus pildistada. Nii veider on teha sellest rabast pilte laudis teel olles kuna kõik puud on üsna kängus kasvuga ning jääb mulje, et ma olen kusil tornis või kõrgema asja peal. Äärmiselt üksluine maastik ning ilmselt ainus tõmbenumber on EKA tudengite poolt püstitatud vaatetorn. Mõned klõpsud ma sellest siiski sain tehtud ning üritan lähiajal ka timelapse video üles panna.

DSC_7383DSC_7406DSC_7396DSC_7420

DSC_7412
Kristjani mõtted 400

DSC_7430DSC_7445

2 kommentaari “[403] Päikese tõus Tuhu rabas

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s