Nagu minu pealkirigi ütleb siis nüüdsest olen ma ikkagi tõsiseltvõetav sportlane mitte lihtsalt niisama siin väike üritaja. #KristjanOlümpiale2020 oma kõndimisega. Seni veel kõndimisega, mul on veel kaks aastat aega, et mingi muu liik juurde õppida. Võimalik, et selleks on jooksmine või hoopis sõudmine. Eks näis.

Juba paar kuud olen ma kaalunud osta pulsikella mis kogu töö minu eest ära teeks. Kunagi ammu-ammu neli aastat tagasi omasin ma polari kella millega sai ka pulssi mõõta, aga selleks pidin ma omale mingi rihma peale panema ja veel telefonis sada äppi avama mis muutus äärmiselt tüütuks. Nõnda see kell koos rihmaga sai Annikale edasi antud ning temagi kasutab seda enamjaolt ainult kellana. Nüüd olen ma lõpuks mitu kuud uurimustööd teinud (tegelikult ainult eilse päeva) ja valinud endale välja kella Fitbit Ionic.

uzaV8rCfABCpLunHMAo7Nn-1200-80.jpg

Kuna mul on siiski plaan hakata sügisest vähe rohkem trennis käima, ning eks näis kuidas see kooli ja töö kõrvalt õnnestub, siis otsustrasin et ostan kella mis paneb ise kirja mis spordiga ma hetkel tegelen. Suudab see kell siis järgida ka minu und ning vastavalt sellele tean kas olen ikka välja puhanud või mulle ainult tundub nii 😀 Une asi on ainult boonuseks, aga see ei olnud asi mida ma oleks väga nõudnud kellal. Kõige enam mulle meeldiski kella juures see, et ta tajub ise ära mis asjaga ma parasjagu tegelen, muidu hakka koguaeg telefoni või kella näppima ning märkima mida ma teen. Üldse ei viitsi enam seda endomondot koguaeg sisse ja välja lülitada. See kell suudab automaatselt kogu info endomondoga ära sünkroniseerida. Taaskord vähem tööd mul. Ma juba olen laisk inimene ning aina laisemaks ma ka jään 😀

Tegemist on ka kellaga mis kannatab vett, seega dušši all käimine koos kellaga on täiesti ok. Vahetatav on ka rihmad, kui tunned et tahad ametlikul üritusel olla nahast rihmadega siis palun väga. Osta ainult kuskilt ebayst või mujalt omale teised rihmad ja saad vabalt neid vahetada. Kella enda sees on ka veel harjutusi mida koos nö treeneriga koos teha. Lisaks sellele jälgib kell pidevalt sinu südame lööke ja GPS jälgib kus kohas sa möllad. Seega kui keegi peaks su juhuslikult ära röövima siis saavad su sugulased sind väga hõlpsasti üles leida.

Kunagi tulevikus kui mul rohkem raha ja viitsimist on siis võiks osta endale ka bluetooth kõrvaklapid ning katsetada kuidas läbi kella muusika kuulamine käib. Selles on olema äpp, et kasutada deezerit, aga ma olen ju ometigi spotify inimene. Ilmselt peaksin ma muusika sinna kella sisse allalaadima ning mahub kuskil kolmsada laulu. Seni pean ikka oma vana hea telefoniga muusikat kuulama.

Siiski on mul sammuke edasi tehtud, et minust saaks tõsiselt võetav sportlane mitte mingi naljanumber. Puudu on veel teadmised mida teha jõusaalis, aga küll need tulevad kui ükskord suudan ennast jõuka ringtreenigusse vedida. Ilmselt oleks mõistlik jõusaali minna siis kui on valve treener. Muidu lõpetan ka veel youtubis kui mingit haiget asja seal korraldan. Ega siis midagi kui Kristjanile sixback 2018 või 2019 😀

tenor.gif

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s