Pärnumaal on üks tore alevik nimega Are. See saab alati endale autotäis külalisi pühapäeviti kuna seal asub üks mõnus sigala mis on täidetud igast vägeva kraamiga ning seal asub ka Alpakafarm. Võiks kohe öelda, et minu jaoks oli seekord sigala külastus äärmiselt edukas ning alpakad olid ainult lisaväärtus kogu selle külastuse juures.

Sigalas jäi mul juba kuu tagasi silma üks äge kirjutuslaud, aga tookord ei jõudnud kuidagi selle hinna küsimiseni ja nii ta sinna maha jäi. Seekord ma alguses küll jokutasin ees pudi-padi juures kuid siis ikkagi tõttasin oma lauakest otsima. Äärmiselt palju mööblit oli juurde tulnud ning ma tõsimeeli arvasin, et keegi mats on selle ära ostnud. Siiski ma selle leidsin ja veel imetlesin kui tore see on. Näitasin ka teistele seda ja ka neile meeldis see. Lõpuks võtsingi julguse kokku ning küsisin palju see plekib. Väikeste kulumisjälgedega, täispuidust laud maksis vaid 30 euri. Ilmselgelt ma ostan selle kohe ära. Saan endale uue projekti mida korda teha ja saan uhkelt nina püsti ajada ja öelda, et olen loodusesäästja.

Lisaks sain veel omale uue popkornimasina ja kolm pildiraami. Kevade alguses või talvel ostsin ma ka omale popkornimasina, aga see on hetkel mul kuskil kastides kadunud ning tuleb välja, et sellega oli palju rohkem mässamist kui uuega. Õnneks maksis ka uus ainult viiekas ning mina olen oma ostuga väga, väga rahul. Sai ju siiski endale ostetud üks nädal 4kg popkorni ka. Pildiraamid oli üllatavalt ainult 50 senti tükk, oleks seda teadnud siis oleks teised kaks ka endale krahmanud. Ma läksin sinna üritusele nii, et taskus oli sentides kolm eurot ja natuke peake. Nüüd olen ma uhkelt võlgu Lehemetsadele.

Alpakafarmi minek oli täiesti planeerimata üritus. Ilmselt see idee tekkis tänu sellele, et Evelin võttis sigalast flaieri kaasa ning sealt edasi tekkis autos selle arutamine. Peamine probleem tekkis pileti maksmisega. Kuna sularaha olin mul ja tänu minule ka Gellul ja Evelinil laiaks löödud siis lootsime, et seal saab ikka kaardiga maksta. Õnneks oli seal see võimalus olemas, küll üsna uus alles, aga saab kaardiga maksta küll. Lisaks külastusele saab sealt kohapeal osta alpaka lõnga, kindaid, salle ja muid suveniire.

Õnneks saime kohe alpakade juurde ning nad oli lihtsalt niiiiii ägedad loomad. Olen juba varem rääkinud, aga kui mina kunagi (kui see kunagi juhtub) pensile jään siis teen ka mina omale alpakafarmi. Nende loomade pilk on juba nii ägedalt totud. Lisaks selle on nad üli pehmed ka pügatult. Minu kui amatöörfotograafi jaoks oli ka tore neid pildistada, sest nad on nii fotogeenilised. Ausalt öelda siis üsna raske on seda galeriid siia kokku panna kuna tahaks absoluutselt kõik pildid panna, aga kahjuks pean ikkagi selle julma kärpimise tegema.

Seega Are pole lihtsalt üks nõme asula millepärast peab Tallinn-Pärnu maanteel korraks kiiruse alla võtma. See on täis väga ägedaid kohti mida kindlasti võiks külastada. Kui alpakafarmis ei taha rohkem kui kord aastas käia siis sigalas ma soovitaks küll vähemalt kord kuus käia. Sinna lisandub uut kraami päris palju ning tõesti on seal üsna tihti ägedaid pärleid mida endale koju tassid. #AreMassidesse.

DSC_7159DSC_7171DSC_7161DSC_7182DSC_7183DSC_7163DSC_7175DSC_7199DSC_7179DSC_7209DSC_7170DSC_7266DSC_7265DSC_7217DSC_7276

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s