Noniiiii… esimene suve kuu on käes ja Kristjani kõndimine on omadega täiesti põhja kukkunud. Ma ilmselt juba aimasin kohe kuu alguses, et see kuu võib tekkida väike taandareng kogu kõndimise juures, aga ei osanud isegi mina arvata, et see nii hulluks kujuneb.

Mis meil siis täpsemalt on juhtunud? Kuna ma kolisin tööle lähemale nii umbes poole maa võrra siis on ilmselgelt raske saada täis samasugust kilometraaži kõige otsema teega. Nõnda see edasi tagasi jalutamine tõigi 14 km asemel hoopis 8. Lisaks on kuidagi kadunud ära ka minu nädalavahetuse jalutamised, sest koguaeg on mingid tegemised mis ajavad mind selle neetud mazda rooli mida ma tõepoolest iga päevaga aina enam vihkan. See faking aku nihkub iga sõiduga paigast ning ennem igat järgmist sõitu tuleb see tagasi loksutada, et auto tööle saada. Lisaks ei lae ta ennast sõidu kuna ta ju nihkub paigast ning see tekitab olukorra kus aku saab lihtsalt tühjaks. Fun life with Kristjan.

tenor (2).gif

Pöördudes tagasi kõndimise poole siis olen siin vaikselt välja nuputanud kuidas ma saaks enda juuli paremini teha. Ma lihtsalt lähen väikse ringiga tööle mis peaks tegema edasi tagasi maaks 12 km. See on küll veidi vähem kui ennem, aga ehk suudan ma ka ennast veidi sundida rohkem fotograafiaga tegelema mis annaks ka kilomeetreid juurde. Üks mõnus raba tuleks otsida kus saaks korraliku matka teha. Eilne Tolkuse külastus oli tagantjärgi ikka väga äge. Tol hetkel seal rabas oli tunda ikka jõhkrat väsimust ja külma. Pildid siiski said päris head ja veidi googeldades sain teada, et ega seda päikest ennast ei saagi väga pildistada kui ta tõuseb. Sügisel oleks mõnus jõuda siis rabasse kui udu ja päike mängivad hommikul omavahel.

Minnes statistika juurde siis eelmine kuu sai ilusti 136 kilomeetrit maha kõnnitud. Kui ma võrdlen seda eelmise kuu 391 kilomeetriga siis ajab ikka meele kurvaks küll kui käest ma ennast lasin. Ilmselt saaksin ma mingi pikema maa välja nuputada ja selle uskumatuna tunduva 400 kilimeetri tehtud. Kuid ma ilmselt jätaks selle siiski sügise poole, sest nüüd juulis tuleb puhkus ja siis ilmselt ei viitsi ma seda endomondot töölegi panna. Olen kaalunud ka omale spordikella ostmist, sest see vähendaks seda nuti telefoni ahistamist muusika ja endomondoga. Lisaks ei peaks see telefon koguaeg mul taskus ka olema. Kõige hullem idee mille ma olen suutnud välja mõelda on minna sügisest trennidesse. Myfitness oleks see kõige parem valik, sest hetkel nende tunniplaan tundus kõige mõistlikum, aga hirm on lõpetada nii nagu kunagi Tallinna. Vedas kui kord nädalas viitsisin ennast kohale tassida 😀 . Lootust annab mulle tõsiasi, et olen ennast suutnud distsiplineerida niivõrd palju jalgsi kõndima siis ilmselt suudan ma ennast ka rohkem trenni ajada.

tenor (3).gif

Seega juulik on mul mõeldud välja uus marsruut mis peaks mind viima tagasi normaalse kõndimis vahemaa peale. Lisaks ma veel kaalun seda trenni asja. Pean ikkagi plaani paika panema kas ma suudan tegeleda oma töö, kooliga, spordiga ja fotograafiaga. Oleks juba oma blogi ära unustanud 😀 😀 Mis seal ikka, eks see kool tundub hetkel kõige jubedam asi millega ma nüüd algust teen. Kohati tunnen ma ennast juba veidi vanana, et sellist asja teha, aga samas suudan ma oma mugavusstoonist välja sikutada.

Veel ennem tervitaks meie spordinaist ja tulevast youtuuberit Kattit kahe T-ga kes pani täiega risu. Loodan, et saa varsti terveks ning paned oma esimese vlogi üles. Pliis pliis pliis tee sellest kuidas risu panid 😀 😀 😀 . Siit ka tänanese lõpu moraal: Sportimine on ohtlik ja Katti hoidis lenksust valesti kinni!

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s