Ei olegi pikka aega möödunud kui saan taaskord kirja panna millega ma siis hakkama olen saanud. Üsna piinlik on varsti mööda linna liikuda, kuid tead et peaaegu kõik on näinud sind midagi piinliku tegemas.

Käes on ka blogiauhindade hääletamine ning saad anda ka mulle hääle Eluliste blogide all tehes linnukese sellise lingi ette: kristjansite.wordpress.com 

(Hääletada saab siin: https://eba.marimell.eu/eba2018_h/  )

Alustame siis ikka laupäevaga kui peale juuksuris käiku tekkis soov tankida, tegelikult pole see kunagi soov olnud vaid paratamatu kohutus. Muidugi olen ma piisavalt laisk, et jätta seda tegevust viimasele minutile, aga noo vähemalt ei ole ma teeääres kütusest tühja autoga. Tanklaks ma valisin Tallinna mnt Neste mis siis osutus tol hommikul päris popiks. Kohe kui mina sain tankima hakata oli juba auto järgi. Autost väljudes avastasin, et kütuse luuk on hoopis teiselpool. Otsustasin ikkagi anda võimaluse ning proovida, et ehk see kütusevoolik ikka ulatub mu luugini. Saabus minu elu kõige piinlikum moment, sest ma ei saanud oma asendus autol kütuseluuki lahti. Klõpsutan seda nii närviliselt kui saan, aga ei midagi. Kiirelt sai juhi poolsed nupud ja luugid üle vaadatud, et ehk on mingi kang mida peab tõmbama, aga ei paistnud ka sealt midagi. Nõnda ma sealt mark maani ära sõitsin.

Õhtul tõmbasin siis padrele kõne peale ja küsisin kuidas moodi see luuk nüüd lahti käib. Asi oli üsna lihtne, minu istme kõrval on väike kangike mida peab tõmbama ja luuk ongi lahti. No mis seal ikka, võõras auto ja vahest ikka juhtub. Läksin siis õhtul enda kodu juurde tanklasse tankima. Panin püstoli uhkelt sisse, aga kütust ei tulnud. Klõpsutasin püstolit mitu korda, aga ei midagi. No ju siis see üks püstol on katki. Sõitsin autoga teise püstoli juurde ning sama jama, ei mingit kütust. Lõpuks ma läksin juba suht närvi ja seadsin sammu Olerexi poe poole, et küsida mis värk on? Mis siis selgus? Tankla on avatud hommikul kella kuuest kuni õhtul kella kümneni. See oli piinlik. Piinlik, et inimene pole harjunud tõsiasjaga, et kõik tanklad pole 24h avatud. Kui kiirelt oleme ära harjunud, et igast tanklast saab kütust koguaeg 😀 Läksin siis lonkides tagasi autosse ka panin oma pöidlad ja varbad pihku ning palvetasin, et jõuan järgmise tanklani.

Nüüd siis natukene tõsisemat teemat ka. Kui olete mind märganud kaameraga väänlemas keset teed siis teadke, et ma pole mingi LSD laksu all vaid ma üritan teha slow motion videosi. Kuna ma pole sada protsenti kindel kuidas neid teha siis katsetan erinevaid võimalusi teha neid seistes ja liikudes. Kui ma kunagi arvasin, et fotograafia on nii raske siis uskuge mind, filmidus on klass omaette. Juba arvuti mida kasutad peab olema ikka tükk maad võimsam kui fotograafia oma. Õnneks on mul tööl selleks sobiv masin olemas ning siin saan katsetada erinevaid asju. Ma pole just väga palju jõudnud katsetada, aga esimese katsetuse leiab siit:

 

5 kommentaari “[383] Mark maani #2

  1. Usun, et kui sa LSD laksu all oleksid, siis viskaksid kaamera üldse nurka ja vahiksid 8-12 tundi seina, või mis iganes muud objekti mis ette jääb, sest nii sitaks huvitav on! 😀

    Meeldib

      1. No kui sa oled valmis et saad justkui propageerimise eest sõimu, siis anna minna. Mul oleks peaaegu nii läinud. 😀

        Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s