Pole just raske mul endal marki täis teha. Ja seda täitsa ausalt. Juba mind toidupoes ostlemas näha on üks suur naljanumber, sest ma tahan midagi, aga ma ei tea mida. Noo ja nagu viimane kord oma Maxima käigust rääkisin siis ma läksin iseendaga tülli. Vaikselt teen ettevalmistusi akuutraviks.

Käes on ka blogiauhindade hääletamine ning saad anda ka mulle hääle Eluliste blogide all tehes linnukese sellise lingi ette: kristjansite.wordpress.com 

(Hääletada saab siin: https://eba.marimell.eu/eba2018_h/  )

Seekord ma siis otsustasin, et mul on aeg endine Starman, nüüdne Elisa välja vahetada Telia vastu. Aastaid tagasi kui oma korteri sain siis otsustasin võtta omale läbi õhu tulevate telekanalite paketi. Nüüd, aastaid hiljem olen aru saanud, et see pakett maksab veidi vähem kui Telia kodulahendus, aga ma saan selle eest sada korda vähem. Kaalunud seda vahetust juba mitu kuud siis helistasin oma personaalsele kliendihaldurile, Kristinile, ning lasin asjad ümber teha. Leppisime kokku, et lähen võtan esindusest siis digiboksi ja kõik klaar.

tenor (8).gif

Muidugi peab Kristjan selleks minema ka Elisasse kus on vaja vana teenus ära lõpetada. Võtsin siis oma moodulkaardi kaasa ja seadsin autol hääled sisse. Kaubamajakas tundus see õige valik kuna mõlemad asutused seal esindatud. Astun uhkelt Elisasse ja kohe pääsengi jutule.

-Tere, soovin oma teleasjandust lõpetada (panen oma moodulkaardi ilusti leti peale.

-Ahahh, kas on teil mingi teise asutuse pakkumine ka olemas?

-Eee, ei (ma ei tea miks ma valetasin)

-Miks te siis soovite lõpetada?

-Sest ma ei vaata telekat (noo kui hälvik vastus saab see olla?)

-Ahahh

tenor (7).gif

See naine lihtsalt vaatas mulle otsa ja mõtles WTF? miks see tüüp mulle otse näkku valetab. Mina, aga mõtlesin miks ma talle valetasin. Seega ma ei saanud minna Kaubamajaka Teliasse kuna see oli Elisa kõrval ning oleks äärmiselt veider olnud, kui ma 5 minutit hiljem kõnnin Telia kotiga mööda, aga ma jumala eest ei vaata telekat. Samas ma oleks võinud sealt omale telefoni osta, aga noo see ei tundu lihtsalt reaalne. Mis mul siis muud üle jäi kui hälvik pani autole hääled sisse ning sõitis Port Arturisse, et Teliast oma digiboks saada 😀

Ma tahaks loota, et ma pole ainus kes täiesti absurdseid vabandusi välja mõtleb. Nagu ma üritasin kunagi Äripäeva eemale peletada oma nutulauluga vanaema surmast, aga need ikk ei jätnud rahule. Kunagi tellisin omale Imelist Ajalugu, aga kuna polnud aega seda lugeda siis sai see teenus lõpetatud. Nõnda see Äripäev hakkas mulle kord kvartalis helistama, et ehk sooviks ma uuesti tellida, aga ma seletasin neile ilusti, et mina ei lugenud neid vaid hoopis mu vanaema, aga tema nüüd surnud. Vabandas ja lõpetas kõne kuni siis järgmine kvartal uuesti helistas ja ma jätkuvalt tuletasin meelde, et minu vanaema surnud. Kuigi ennem tuleb maailmalõpp kui see sussid püsti viskab (mul on väga musta huumoriga perekond).

Mina siis olengi see inimene kellele saab igasuguseid teenuseid hakata pähe määrima, aga ma puusalt tulistan mingi vabanduse mis isegi kogenud teenindajale on nii ajuvaba, et ei oska sellele reageerida. Loodan ikkagi, et ma pole ainus, aga kui kellelgi on mõni hea vabandus varuks siis kindlasti sooviks seda infot endale saada 😀

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s