Ausalt ma ütlen, et mina olengi nende talendisaadete sõltlane. Olen juba mitu kuud hädas selle probleemiga ja sellele ei tule lõppu. Teate miks? Sest neid toodetakse juurde rohkem kui mina jõuan vaadata. Tehakse veel selliseid üüber pikkasi videosi mis kestavad kas pooltundi või üle selle. Mina siis jõllitan neid silmad punnis.

Käes on ka blogiauhindade hääletamine ning saad anda ka mulle hääle Eluliste blogide all tehes linnukese sellise lingi ette: kristjansite.wordpress.com 

(Hääletada saab siin: https://eba.marimell.eu/eba2018_h/  )

Kuidas see asi siis välja näeb? Olen ma kodus või tööl, tahaks mingit mussi youtubist kuulata. Noo näiteks seda väga poppi lailu nimega Pael. Laeb lehe ära ja kohe on soovitustena silmis mingid talendisaate esinemised. Olgu selleks X-Factor, BGT, AGT, American Idol, Voice jne. siis avades selle ühe ainsa video olen ma ahelas. Ma näen kohe kõrvalt mingi eriti hea pealkirjaga videot ja ma ei suuda neile vastu panna. Tuleb aina järgmine ja järgmine ning osadel lõppevad hooajad ja teistel algavad need. Ohh see on uus, ohh seda olen ma näinud, aga see nii äge, et võiks ju ühe korra veel vaadata. Kurat see oli ikka nii äge esitus, et ma ühe korra piilun veel.  Nõnda ma olengi vahepeal hädas nagu mustlane mädas. Kell kaheksa õhtul hakkan vaatama ja järgine hetk on kell üksteist ja ma oleks pidanud tund aega tagasi magama. Siin siis see naerukoht, et 25 aastane tüüp läheb kell kümme magama 😀 Kui ma kuuest tahan üles saada siis pean vara magama minema, muidu ma üles ei saa 😀

tenor (5)

Mul siiski on väike kuri kahtlus, et ma pole ainus kes nendest videodest vaevatud on kuna nende vaatamised küündivad ikkagi miljonitesse. Juhul kui ma siiski olen ainukesena nendest vaevatud siis nüüd on mul võimalus teie aega raisata ja siia panna üles enda ühed viimased leiud. Kuna ma neid ei salvesta vaid üritan meeles pidada (ise ka ei saa aru kuidas ma peale kõiki aastaid veel arvan, et mul nõnda palju mälu on) siis mingi valik on mul olemas, aga väga suurt valikut pole. Meelde jäävad ikka need kõige paremad ja kõige hullemad.

Alustame siis minu lühiajalisest leiust ning mainin kohe ära, et see kooslus mis hakkab laulma on lihtsalt nii naljakas 😀 Tõsine karnevali meeskond on kokku pandud ja jääb ainult üks küsimus: Mis asi see veel on? 😀 Peale esinemist on ainult ema tütre draama mis on äärmiselt kentsakas. Kui veider on olukord, et sa pead oma ema toetama hetkel mil mõlemad jääte samast asjast ilma? 😀

Järgmisena on minu seni vaieldamatu lemmik mis siis laupäeval välja tuli. Tõsi, mind meelitas selle video juurde see laul kuna see on üks minu lemmikutest juba aastaid olnud. Kui tüüp laulma hakkas oli ta sekundiga minu lemmik. See on nüüd hetk kui ma ei tea kas kohtunikel olid kõik Golden Buzzerid ära antud, aga see oleks nüüd ühte väärinud kindlasti.

Järgmine naine on ka üks mu lemmikuid kuna tema jutt on nii muhe. See naine peaks olema küll täiskohaga komöödik (tean, et seda sõna pole olemas, aga küll ta ükspäev lisandub 😉 ) kuna tema kogu olemine on nii naljakas.

Järgmine lühike klipp on lihtsalt asi mida ma kindlasti kerisin ühe koha peal mitu-mitu-mitu korda tagasi, kuna tegu on lühikese klipiga siis ei hakka seda ajaskaalat ütlema vaid te mõistate seda õiget hetke tabada juba video pildi järgi 😀

Muidugi ei saa ma ei üle ega ümber oma lemmik stand up’ist mis on selle väikse poisi poolt. Taaskord olen seda videot mitmeid kordi vaadanud, sest see tüüp ikka ütleb teravalt ja mitte ükski kohtunik ei pääse tema teravusest.

Lõpuks on minu vaieldamatu lemmik nö kõhurääkija mis taaskord tögab kohtunikke. Ilmselt ongi minu lemmikud klipid need kus võetakse kohtunikud ette.

Nõndaks siis, see on minu väike valik videosi mis mind selles youtubi keskkonnas kinni hoiab. Kui keegi paneb juhuslikult tähele, et ma pole näiteks nädalake midagi bloginud siis võite aimata millega ma tegelen. Kes julgeb võib mulle kirjutada ka, et võta ennast kokku ja tee oma eluga ükskord ka midagi kasulikku. Juhul kui see sind ei nakatanud nende talendisaadete klippidega siis usu mind, ma veel tulen selle teema juurde tagasi 😀

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s