Kui eelnevatel aastatel on see Eesti laulu ja Eurovisiooni asi minust mööda kõndinud siis sel aastal on see lihtsalt nii pinnuks silmas. Lugedes online uudiseid siis ikka ja jälle viskab ette neid uudiseid, et Elina on favoriit. Elina koht favoriidi tabelis langes. Kas Iisrael röövis Elina favoriidi koha?

Ma pole veel ennem julgenud hakata kiunuma teemal mis võib puudutada kogu Eesti rahva südant, aga kuna see blogi on tõesti koht kus ma saan avalikult oma vinguviiuli käima tõmmata siis kasutan ma seda seekord sajaga ära. Seega mul on nii faking kopp ees kõigest sellest Eurovisiooni kärast. Kui kaua seda veidrat tsirkust veel tehakse ennem kui see ennast ära ammendab? Kõik need skandaalis ja oletused on iga aasta põhimõttelised ühed ja samad. Kelle laul on plagiaat, kelle laul oli alguses plagiaat, aga siiski lõpuks ei ole. Keda ennustatakse võitjaks kuigi jääb poolfinaalis viimaseks. No mis mõte kõigel sellel on?

Ma mäletan kui vanasti kogunesid inimesed finaaliks kokku ja suure seltskonnaga vaadati erinevaid esinemisi. Ma pole kunagi aru saanud, et miks neid teisi riike vaadatakse kui sulle meeldib nagunii ainult enda riigi laul, kui seegi meeldib. Muule näiteks pole mitte kunagi meeldinud Eesti võidu laul kus oli Tanel Padar ja Dave Benton. Üheksa aastasena ma lihtsalt ei mõistnud miks võitis nii nõme laul. Inese laul eelneval aastal (vist) oli kordades parem. Muidugi ei saa ma nüüd väita, et mulle pole kunagi mitte ükski laul meeldinud teiste riikide poolt, on ikka, aga ma pole lihtsalt aru saanud, et see Eurovisiooni laul on. On ka mõni võidulaul meeldinud, aga samas on paljud jätnud mind kukalt kratsima. Näiteks eelmise aasta laulja kohta arvasin mina alguses, et tegu on isikuga kellel on mingi puue. Tänu Arnold Oskmaale olen kursis, et neile on eraldi samasugune võistlus mõeldud kus saadakse võitja ning teised ülejäänud saavad teise koha. Muidugi ma ei hakka parem siin väga pikalt rääkima Wursti preilist või siis mis iganes see ka polnud. Mingiaeg käis uudistest läbi, et see alter ego on surnud seega RIP Wurst.

Kuid see aasta on meie lauljatari ümber koguaeg niiiii palju uudiseid, et need ajavad oksele. Küll on neid Elinast, siis tema kleidist, siis tema mehest, siis jälle Elinas, siis tema mehest ja veelkord mehest, siis taaskord kleidist ja siis veel Elinas. Kui palju sa juad ühte ja sama inimest läbi nämmutada? Ilmselt ma siis sellepärast nii väga vihkan seda Elinat ja tema laulu. Ma isegi enam ei mäleta millise Eesti laulu poolt ma olin, aga see Elina tundus mulle kindlasti kõige nõmedam. Kellegil pole vaja hakata siin viha kirju saatma, et ma ikka täis M ja mida veel. Mul lihtsalt puudub muusikaline maitse sellise pala jaoks. Juhul kui see laul nüüd tõesti peaks selle võistluse kinni panema siis on ikka väga piinlik, et mulle ei meeldi mitte ükski laul mis Eestile võidu toob 😀

Ja kuidas saab ühe kleidi vedu maksta 50 tuhhi? Mis sellega nüüd siis nii erilist on? Lappad kokku, võtad lahti, triigid ära ja viskad selga. Ilmselt mu vanaema saaks infarkti kui kuuleks millised mõttetud summad kulutatakse kleidi veoks ja tema saab vähe pensioni. Ka minul tekib küsimus kas ma selleks maksan makse, et kulutada see kleidi veoks? Iga roju tassib ise enda kleiti. Ma siin mitu kuud kogun hoogu, et uut ID kaarti teha kuna see maksab ka üüratu summa. Sellest ei hakka ma rääkimagi, et hambaarsti juurde ei saa minna. Enne kui ma siin jälle ära flipin tõmban ma otsad lihtsalt kokku: Lõpetage see Elina nämmutamine ja ärge raisake mu maksude raha!

 

Advertisements

2 kommentaari “[375] Kaua veel seda Elinat peab taluma?!

  1. Ja see lugu oma postituse lõppu panna oli täiega kirss tordil. 😀 Kaks-kolm nädalat nämmutatakse seda veel kindlasti. Kui aga peaks võitma, siis aastakese saab seda Eurovisiooni juttu kuulata kindlasti. 😀

    Meeldib

    1. See laul oli meelega pandud nö kirsiks tordile, aga kui võidu puhul veel aasta nämmutatakse siis ma olen vist ainus eestlane kes istub pöidlad pihus ja loodab siirat kaotust 😀 😀

      Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s