Juhuslikult ükspäev jäi silma, et nö suured blogijad on otsustanud see aasta mitte osaleda EBA-l. Põhjus siis selles, et seal osaleb liiga palju väikseid blogijaid kellest nad midagi ei tea. Vabandan juba ette, kui neid põhjuseid on veel, aga jätta tulemata sellepärast, et osalejad on vähetuntud on eelkõige nõme.

Kujutage ette olukorda kus päästja jookseb majja ja päästab põlevast majast vanatädi koos tema kassiga. Või väike poiss on vajunud läbi jää ja teda tõttab aitama kekskooli tüdruk. Nüüd mõelge kui president Kaljulaid ütleks, et need inimesed ei vääri autasu kuna nad on vähe tuntud. See pole nüüd tõesti üks-ühele näide, aga siiski kas inimene kes on bloginud kogu aasta ei vääri väikest tunnustust? Inimene kes ei tee seda raha eest vaid lihtsalt enda lõbuks.

Lisaks on kummaline see pidev tülitsemine mis blogijatel omavahel toimub. Võimalik, et mehena ei mõista miks on vaja pidevalt üksteist avalikult mustata enda blogis. Vahest kui Malluka blogi loen siis ei pruugi minu arvamus tema omaga ühtida, aga ma ei hakka siis teda kohe enda blogis maha tegema. Eelkõige oleks see juba nõme kliki magnet mida ma kindlasti ei sooviks. Pigem saaks kommentaaruimis tekitada diskusiooni ja arutada erinevaid maailmavaateid. Elu oleks igav kui sa hakkad kellegagi rääkima ning nad on sinuga kohe nõus, puudub jututeema.

Kui ma eelmine aasta seal esimest korda käisin ei tundud ma põhimõtteliselt mitte ühtegi blogijat ära. Äärmiselt keeruline on viia blogijat kokku mingi näoga. Ainukesed tuntud inimesed kes mulle silma jäid oligi Malluka, Marimell ja Anu Saagim, kuigi see viimane pole isegi blogija. Kas oleksin ka pidanud poole pealt käega lööma ning ära kõndima, sest ma ei tea seal mitte kedagi? Äärmiselt veider oleks see olnud. Lavaka lõpetajate lõpuetenduselt kõnnin ära nad pole kuulsad, aga näitlevad hästi.

Mis iganes nende ”suurte” blogijate probleem ka pole siis tunnustamist enda töö eest on väärt ka see väike bogija. Osalen ise seal ja minu eesmärk pole saada auhinda vaid osaleda toredal üritusel. Ei ole soov kedagi siin solvata, aga natukene mõtlema küll panna.

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s