Pärnus on üks needusega koht kus pea iga aasta proovib keegi oma õnne ja teeb sinna mingi söögikoha. On olnud täiesti seinast seina kohti kuid nüüd proovib seal oma õnne Sheriff Saloon. Sai ka minul eelmine nädal see koht ära tšekatud.

Käes on ka blogiauhindade hääletamine ning saad anda ka mulle hääle Eluliste blogide all tehes linnukese sellise lingi ette: kristjansite.wordpress.com 

(Hääletada saab siin: https://eba.marimell.eu/eba2018_h/  )

Alustame siis sellest interjöörist. Alguses kui sisse astud siis ei hoomagi otseselt milline see koht välja näeb. Ilmselt on väljas nii valge ja sisendes tumedasse ruumi siis ei saagi seal pimedas midagi aru. Laua ääres olles hakkasin siis rohkem ümbrust vaatama ja peab mainima, et selline poole hubane koht. Kohati on ta mõnus, aga samas midagi jääks nagu puudu. Kuna koht on veel nooreke siis ei saa kindlasti midagi pahakas panna, kuna tegu alles sisseelamis perioodiga.

Kui ma muidu naeran inimeste üle kes ei suuda menüüst midagi leida siis seekord oli küll karma. Ma ei suuda siiani aru saada kuidas ühel toidukohal saab olla nii suur menüü mida sa reaalselt loed viisteist minutit. Ilmselt oleks ma tühja kõhuga seal nälga ära surnud. Isegi burgeri menüü oli neli lehekülge. Lõpuks andsin mina alla ja valsin enda toidu pimesi. Silmad kinni ja näpp suvalisele kohale. Teistkorda sama tehes tuli sama burger ja nõnda ma otsustasingi selle burgeri kasuks ja Evelin quesatillade.

32073073_10212268082922820_3246405456507174912_n.jpg

32130566_10212268082802817_1791603229084090368_n.jpg

Toidu ootamist ei olnud väga pikalt, me muidugi otsustasime mingi hetk võtta ka eelroaks krõbedad tiivad paneerigus. Ilmselt oli seda kõike lõpuks liiga palju, aga burger oli tõesti mõnusalt mahlane ning midagi halba ei saa sellekohta öelda. Ilmselt minu burgeri edetabelis jääks ta neljandale kohale. TOP1 on siiani Uulitsa burger ja ma ei tea kas seda veel keegi nii pea troonilt tõukab. Evelin enda quesatilladega väga rahule ei jäänud kuna olid veidi ära jahtunud. Ilmselt mina poleks midagi aru saanud, kuna pole sellist toitu ennem söönud, aga burgeri alal olen ma ükks suurimad proffe. Mina soovitan seda kohta külastada (Y)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s