Ma küll lubasin, et ma seda wannabe fashionistat enam välja ei lase, aga siiski mul tekkis suur tahmine seda teha. Peamiselt ikka sellepärast, et inimestele olevat see isegi meeldinud. Kui rahvas tahab tsirkust siis seda ma ikka oskan pakkuda.

Käes on ka blogiauhindade hääletamine ning saad anda ka mulle hääle Eluliste blogide all tehes linnukese sellise lingi ette: kristjansite.wordpress.com 

(Hääletada saab siin: https://eba.marimell.eu/eba2018_h/  )

Seekord ma siis eputan oma udupeenete NewYorkeri rõivastega. Uskuge mind kui ma ütlen, et NewYorkerist saad sa nende tooteid odavamalt kui kusagilt kaltsukast. Tallinnas kunagi sai koos Kristiniga neid kaltsukaid külastatud ning mingis kaltsukas maksis triiksärk rohkem kui NewYorkeris. Ma olen reaalselt kaltsuka jaoks liiga vaene.

Tulles siis tagasi minu toodete juurde pean ma tunnistama, et mõlemad tooted on ostetud soodukaga kuna muidu ei kannataks neid kiirelt läbi kantavaid riideid osta. Seega esimest korda soetasin ma sealt endale capi. Minu siiras soov oleks üks ülimalt cool Vansi cap saada, aga seda eestis ei müüda ja välismaa lehtedelt ei ole võimalik maarjamaale tellida. Kui keegi teab kedagi kes teab kedagi kes oskaks mind hädast välja aidata siis kindlasti märku anda. Cap ise maksis viiekas ning igati asjalik näeb see välja. Eks näis mitu korda ma julgen sellega ka suvel välja minna.

DSC_6089.jpg

Teise toote kohta ma ei oskagi kohe öelda millega täpsemalt võiks tegu olla. Tal on ees nööbid ning lisaks on tal ka kapuuts. Ehk keegi moeteadlikum oskab sellele täpse nimetuse öelda. Mulle isiklikult ei meeldi seda eesti kinni nööpida, kuna siis jätab ta raseda mulje. NewYorkeri üsna staašika kliendina võin öelda, et see probleem on neil paljude asjade puhul ka varem esinenud. Seega hõlmad lahti ja asi timm.

DSC_6092DSC_6093DSC_6095DSC_6097DSC_6099

Anna aga julgelt teada millega sina sellele suvele vastu kõnnid ning ehk saame ka omavahel muljetada mis on selle suve parim stiil 😀 Natuke ma ikka loodan, et ma nüüd täiesti ära ei pööra ning moeblogijaks ei hakka 😀 Olen üsna maitsetu inimene ikka oma NewYorkeri toodetega 😀

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s