Kunagi ammusest ajast olen üritanud siin oma kokandus andega hiilata, aga olgem nüüd aus, ega siin midagi erilist pole olnud. Nüüd olen ennast hakanud väheke käsile võtma ja ennast uuesti kokandusmaailmaga sina peale saama. Selline täiesti randoomne mõte tuli laupäeval, et teha väike sushi õhtu. Seekord siis sain mina ise sushit teha Evelini range pilgu all. Kui teile tundus, et Hitler oli karm siis ilmselt pole te Evelini kohanud 😀 See oli nüüd naljaga pooleks, aga rõhutan et pooleks kuna veidi on seal ka tõtt.

Laupäeval olingi siis Sindis kus Eveliniga tegime väikest käsitöö ringi ja tekkis õhtul teha väike snaps koos sushiga. Kuna eelmine kord meie sushi õhtu ei olnud just see mida oleks tahtnud siis oli aeg seda korrata. Saigi siis poodi mindud ja vajalik kraam kokku ostetud. Oli siis soov teha sushit krabiga ja lõhega. Sellised klassikalised ikka nagu on. Väike kurk või paprika ka sinna vahele. Ma pole kindel kas paprika muidu sinna läheb, aga ma nii suur fänn, et võiksin pannkooki koos moosi ja paprikaga ka süüa.

DSC_4971.jpg
Läbulaud

Protsessiks oli vajalik ka sushi rullimis alus mida mul aga polnud. Me isegi vaatasime seda poes, aga ma ei hakka never mingi laumati eest kolmekat maksma. Isegi Jyskist saaksin samasuguse toote viiekümne sendiga. Algselt mõtles Evelin seda toidukilega teha, aga mul sellist luksust kodus ei leidu ning käigupealt läks kasutusse IKEA sügavkülmutamis kilekott millega oli äärmiselt mugav rullida. Minu ja Eelini rullid olid ikka väga erinevad. Mina tegin selliseid kiitsakaid, aga tal tulid ikka korralikud täidlased pätsid 😀

Igaks juhuks ma lisan siia ka kaks võimaliku täidisega versiooni mida sushi vahele panna. Muidu keegi googeldab ja leiab selle lambise postituse kus pole sõnakestki mis sinna vahele toppida 😀

1. Makra, kurk, toorjuust (riis ka)

2. Lõhe, paprika, toorjuust (riis ka)

DSC_4991.jpg

Seega edaspidi saab tellida minu tehtud sushit enda era- või firmapidudele. Hind on, ikka ja jälle, läbirääkimiste asi, aga üldjuhul ikka sinna madalama poole. Helistage ja räägime asjad läbi, ilmselt saan ka Evelini nõusse.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s