Tavaline kevade kuulutamis viis on minul ja Evelinil minna Tolkusesse. Oleme seal käinud juba sada korda, aga ikka ja jälle kutsub miski sinna tagasi. Ilmselt selle raja lihtsus ja kergus. Kuigi see on ainult kolm kilomeetrit pikk siis selle läbimine võtab meil ikkagi pea tunnike. Süüdlane olen ilmselt selles mina kuna hirmsasti on vaja sellest klõpse teha. Mitte, et mul neid juba oleks eelnevatest kordadest olnud. Mida rohkem seda uhkem. Nagu juudi jõulupuu, kirju, aga ilus. Kuigi see viimane oli vist juba rassistlik, aga selline ma juba olen. Põletage või riidal, oma arvamust avaldan ikka 😀 Pole väga kitsi (aga natuke ikka olen ka) ning jagan teiega eilseid pilte sellest erakordsest rabast.

DSC_4822DSC_4825DSC_4803DSC_4817DSC_4783DSC_4798DSC_4806

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s