Teretulemast tagasi minu maailma mis on täis erakordset vingu ja kirumist. Selline keskmise eestlase elu kes vaikselt kannatab ka kevad väsimuse all, aga samas ei tunnista ta seda. Eestlasel läheb ju alati hästi kuigi tema toidupoe hinnad on kallimad kui Soomes, aga palk kaks korda väiksem. Peaksime õpetama põhjanaabritele kuidas meil selline asi õnnestub.

Nüüd kui see nutulaul sai läbi siis kutsun teid kaasa oma imelise kolmapäeva tegemistele. Nagu ikka siis hommik algab mul kell kuus ning siis veel uimerdan kusagil kümme minutit voodis ennem kui oma voodist välja saan. Teate ju küll seda tunnet kui padi muutub pehmemaks kui kunagi eales ning hommikune instagrami voog ei näita lõppu. Pean siiski salvestama neid beibe pilte omale, et eeskuju leida. Ilmselt minu morda seda tulemust kunagi välja ei anna, aga ma ei anna alla. Mul on õnneks, vihmasteks päevadeks, mingi tegevus leitud 😀

sexy george costanza GIF by HULU-source.gif

Kõige kauem läheb mul hommikul vannitas kus peab ennast ikka pesema ja puhastama. Muidugi koguaeg on taustaks muusika mis tuleb SkyPlussist. Vahepeal pean ma siiski mängima superstaari kes peegli ees oma muusikavideot salvestab. Kui te vaid teaksite mis hea materjal kõik selle nelja seina vahele on jäänud. Ilmselt oleksin ma jumma ammu vaadatum kui Despacito muusikavideo. Olen siiski üsna häbelik ja enda muusikavideosi ma avalikult üles ei lae. Hommikuse rituaali juures nõuab kõige suuremat vaeva siiski minu soengu tegemine. See õrn lokike ja kerge kohevus ei tule sinna ju ometigi iseenesest. Selleks peab korralikult vaeva nägema ja asja sättima.

Lõpuks siis see jalutuskäik tööle. Esmalt tuleb mul vastu punase jopega naine kes oma koerakest jalutab. Järgmisena möödun ma kahest pompsu välimusega ratturist. Edasi tuleb veel üks tüdruk ja poiss kes sõidavad samuti ratastega minust mööda. Tavapäraselt vaatab mulle otse silma minu armas creeper. Möödun ka tüübist kel pool nägu on peidus maski taha, ei teagi kas varjab ennast või kaitseb külma eest, aga ilmselt viimane. Heal päeval möödub minust ka töökaaslane, kes tavaliselt üritab mind surnuks ehmatada. Ma siiski olen ju omas mõtteis ja siis kuskilt kõrvalt keegi hüüab “Tšau” ehmatab ikka veidi ära küll.

tv land omg GIF by #Impastor-source.gif

Kuna mul on see nädal omada aud ning olla koduvalves siis pidin esimese asjana laborisse minema. Muideks koduvalve ei tähenda, et ma istun kodus ja valvan oma kodu vaid seda, et olen koguaeg telefoni valves. Otse õuest minnes hakkas meil registraatoriga siis järgmine vestlus:

-Miks siis arvutid ei tööta?

-Tundub, et anti vaba päev (üritan ikka humoorikas olla)

-Teeks sulle kohe kalli kui see oleks nii. Tulid rattaga tööle?

-Jalgsi ikka

-Kus kandis elad?

-Saugas

-Sauga alevikus?

-Ja

-Puhta lolliks seal üleval läinud? See ju kuskil seitse kilomeetrit.

Arvuti hakkas tööle ja mina liikusin ka siis edasi oma tööpostile. Otseselt kohe edasi midagi tegema ei pidanud, pidin vaid koduvalve aruannet täitma ning kell üheks oli minek juba Õendus-ja hoolduskeskusesse. Oli vaja välja vahetada paar arvutit, üks monitor ja üks printer. Üsna kiirelt sai see töö tehtud ning edasi liikusime mäkki kus sai väiksed eined kaasa võetud. Peale lõunat tegelesin juba oma asjadega veidi ja siis saigi kell nii palju, et härral oli aeg minna juuksurisse. Muidugi ma pidin minema veidi varem töölt ära, et sinna jõuda ja lõpuks ma jõudsin nii vara linna, et sain veel natuke pargis pingil päikest võtta. Seda küll ainult seitse minutit, aga asi seegi, D vitamiin tuleb maks levelile viia.

sunbathing britney spears GIF by Yosub Kim, Content Strategy Director-source.gif

Koju lonkides mõtlesin erinevaid asju ning lõpuks tuppa astudes sain korralikult ära flipitud. Kass oli siis minu tuti mütsi ribadeks tõmmanud, rühti hoidvad rihmad läbi närinud ning ema kohvrile olid samuti hambad sisse löödud. Lisaks eilsele jamale olid see minu jaoks juba liig mis liig. Võtsin kohvri ja viisin selle emale tagasi ennem, kui pean veel uue ostma. Muidugi tegusal härral on sellest sügavalt pohhui, aga eks näis kaua temalgi sellest pohhui on.

Sellega mu kolmapäev ka enamvähem lõppes. Kodus ma vaatasin veel vanu Õnne 13 osasid ning einestasin samalajal. Kusjuures need on päris pullid võrreldes hetke omaga. Seal ikka sõimavad üksteost mõrdadeks ja hooradeks. Perevägivald on samuti esindatud ning huumor on täna Kaljole omal tasemel. Seega soovitan vaadata.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s