Olen siin üks suur Instagrami austaja olnud juba aastaid. Igal hommikul alustan ma oma päeva selle lappamisega, kuigi ma võiks oma perse maast üles ajada ja õigeks ajaks tööle minna. Minu silmadele on jäänud see erakordne au näha neid näitsikuid enda seksikates poosides. Mõeldes sellele, et ka endal oleks vaja veidi followere juurde siis mõtlesin katsetada kas mul õnnestuks ka neid pilte järgi teha.

Kuna eile oligi üsna pask ilm väljas siis mõtlesin asja ära teha. Ütleme nii, et Kasper oli taaskord mind üsna kritiseeriva pilguga vaatamas. Olen juba üsna harjunud sellega ja mind ei huvita mis minu kass minust arvab. Muidugi juba ette vabandan nende prouade ees keda siin julmalt sai ära kasutatud. Ühel muideks vedas ja jäi välja kuna need pildid mis ma endast tegin ei kannatanud päevavalgust 😀 😀 Kui vaadata neid jubedaid pilte siis te tõesti ei taha teada mis see must materjal siin oli 😀 Nüüd aga nautige reedet ja vaadake minu katsetusi Instagrami beibeks hakata 😉

1.jpg

2.jpg

Untitled collage.jpg

Untitled collage (1).jpg

DSC_4576.jpg
Not judging or anything but WTF?!
DSC_4586.jpg
Ja selline oli õhtune vaade aknast 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s