Olen juba kolmandat korda siia kirjutamas sellest kohutavast silma vähist, aga kahjuks ei saa ma sellest ei üle ega ümber. Meil on küll väike riik, aga see on ikka uskumatuid tegelasi siin maailmas täis. Kahjuks, noo ikka väga kahjuks ma pean tõdema, et mulle veidi meeldib neid seal vaadata. Ma lihtsalt saan aina rohkem enesekindlust, et ma olen nii normaalne. Isegi kui mul oleks bipolaarsus või lõhestunud isiksus siis ma ikka oleksin normaalsem kui see tegelaskond seal.

peekaboo saturday night live GIF by HULU-source.gif

Olin vahepeal nendest tegelastest isegi tüdinenud. Sealne Karin (vist) oli koguaeg laivis ja ei viitsinud tema möla igasuguste seaduste kohta kuulata. Eile oli see päev mil Kristiina jagas minuga papa Isto videot kus ta vaatas uusi staare. Tõesti, Eestlaste kolmnurga omanik on selle grupi üle kindlasti äärmiselt uhke. Tegutseb seal uus paar Andrus ja Keiri kes avalikult lahkavad oma pereprobleeme. Noo sa vahi pulli milline seebikas seal käib. Kui kunagi arvasid, et Dallas, Dünastia, Vaprad ja Ilusad, Kodus ja Võõrsil, Kirgede Torm, Metsik Kass, Vihatud Võõras jne olid või on ühed head meelelahutus saated siis sa eksisid ikka väga rängalt. See mis need kaks kahekesti toodavad on pigem nende kõigi eelneva segu.

Üks video mida ma jälgisin kohe suure huviga oli üksteiste petmistest. Naine siis oli meest petnud viis korda ja mees arvast, et petnud ühe korra, aga naine ikka parandas selle kaheks. Ei ole siin mingit valetamist. Siiski tekkis mehel küsimus, et kui tema on kaks korda petnud kas ta siis rohkem ei võigi? Naine on ju viis korda ikkagi. Ma ei saa aru kellega neil üldse vahekorda on minna??? Kes selliseid horroreid üldse tahab? Vahepeal läks aeg edasi ning siis tuli teemaks laps. Naine on jumala kindel, et saab lapsi, ga mees annab endast kõik, et seda ei juhtuks. Thank god for that. Vähemalt ühel on nii palju mõistust peas, et aru saada mis toimub. Sellised geenid ei ole mõeldud paljundamiseks. Kellele nende järglasi vaja on?  Eestil on niigi palju probleeme, ei ole neid juurde vaja. Mingis videos see naine üritas probleemidest vist üle saada, aga mees tuletas koguaeg tulevikku meelde 😂😂😂😂.  Järgmise video puhul pean hoiatama, et tegu on väga veidrate roppustega täidetud videoga mis võib teie kõrvadele vähki tekitada.

Edasi liigume siis meie klassikaliste tähtede poole nagu Karin. Tema on kolmnurga laiverite (nii nad ennast kutsuvad) ema kes teab ilmselt Riigi Teatajat peast. Samas on ka temal mõned elulised probleemid mida läbi kolnurga on vaja lahendada. Tore kui keegi oma ääretult põnevat elu meile jagab. Mina siin istun kodus ja mõtlen, et me kõik elame nii igavat elu. Laks mulle vastu vahtimist ning olengi maa peal tagasi. Youtube on juba vaikselt neid inimesi täis ning seegi video on sealt saadaval kus Karin arutab oma abikaasa lahutust. Põhimõtteliselt ükskõik mida Karin ka ei ütleks siis mees saadab ta lihtsalt putsi. Mees, kes on otse eetris ja jumala purjus, ajab tagasi, et tal on alkoholi probleemid. Nii tõesti, kui jobu sa peast oled? Muidugi on norm see kuidas nad seal üksteist üritavad ära taguda ning arutavad kes keda keppib ja kes kelle uksetaga nutmas käis. Oma silm on kuningas ning kitsi ma ei ole seoses video jagamisega:

Kummaline on ikkagi asi, et nii väga lihtsalt sa neid tänaval ei kohta. Olen ehk vales linnas või siis üldse on nad kõik kuskilt maalt, aga selline rahvas on minu eest peidus olnud. Muidugi mul ei ole kahju sellest, aga lihtsalt šokk on suurem, kui ükshetk avastad rahva kellest jutte pidasid vanainimeste folklooriks. Neil on näost näha, et ükspäev nad kuskil end surnuks joovad. Kõige hullem ongi asja juures nende paljunemis oskus. Lootus on, et nende lapsed üritavad tulevikus oma vanematest erineda, aga siiski pole see meil ideaalne maailm ning ainult osadel see ka õnnestub. Vahest peaksid ka nende vanemad mõtlema mida nad on oma kasvatamisel valesti teinud. Olen kindel, et minu ema on kindlasti mingis eluperioodis teinud suisa Pivot tabeli, et erinevaid andmeid analüüsida kus maalt on Kristjan perse kukkunud. Siinkohal võin öelda, et oled päris hästi hakkama saanud kui neid vaadata.

crazy americas next top model GIF-source.gif

Lõpuks tahaks ma lubada, et see ongi minu viimane postitus sel teemal, aga kahjuks ei julge ma sellist asja lubada. Eelmine kord ma lubasin, et ma seda ei külasta, sain hakkama seni kuni Isto kahte uut staari tutvustas. Seega saan ma ainult Istot siin süüdistada. Mul on nii piinlik, et ma sellel teemal nii hästi oskan sõna võtta, aga olen vaikselt samasugune hälvik nagu nemad seal. Lisaks sõna meelelahutus hakkab tänapäeval oma mõistet muutma ja kahjuks saab seda sinna alla liigitada 😭😭😭 Mina, aga ootan uusi staare ja uusi suhtedraamasid.

2 kommentaari “[356] Eestlaste kolmnurk/ livestream #3

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s