MV5BY2JiYTNmZTctYTQ1OC00YjU4LWEwMjYtZjkwY2Y5MDI0OTU3XkEyXkFqcGdeQXVyNTI4MzE4MDU@._V1_SY1000_CR0,0,674,1000_AL_.jpgMinu lootus lapsnäitlejate vastu, pärast Tomb Raiderit ja Vaikse ooekani võitlust, oli juba üsna madalale langenud kuid see film suutis minu arvamust muuta. Üleüldse on hetk mingi kummaline trend panna peaosasse alla kolmekümne aastane isik, olgu siis selleks ülal mainutud Tomb Raider või Spiderman. Need filmid on tehtud veel lisaks nõnda ebausutavalt.

Alustame siis asja duumast miks see on hea film. Selle filmi on meile kokku meisterdanud ei keegi muu kui Steven Spielberg. Oleks veider kui see tüüp nüüd pärast kõiki neid aastaid teeb kehva filmi. See kunstiteos oli täis väga ägedaid ja uudseid eriefekte millega kindlasti mingi märk jäätakse maha. Isegi näitlejate omavaheline keemia oli täiesti paigas. Sul ju võivad olla imelised A tähe staarid, aga kui nad omavahel läbi ei saa siis ega sul erilist filmi pole oodata.

Film ise leiab aset aastal 2045, kui maailm on kaise ja kokkuvarisemise äärel. Lunastust leitakse geniaalse ja ekstsentrilise James Halliday (Mark Rylance) loodud kallist virtuaalreaalsuse universumist OASIS-est. Kui Halliday sureb, jätab ta kogu oma üüratu varanduse esimesele, kes leiab kuhugi OASIS-esse peidetud digitaalse lihavõttemuna. Nii saabki alguse kogu maailma haarav võistlus. Kui osalema asub ebatõenäoline kangelane Wade Watts (Tye Sheridan), ootab teda kaelamurdev ja tegelikkust moonutav aardejaht müstikat, avastusi ja ohte täis fantastilises universumis.

Kuna tegu on siiski minu blogiga siis pean ma ka oma rasket elu siia kurtma. Kinos olles oli minul au istuda ühe paarikese kõrvale. Paarike kes ei suutnud kuidagi oma mokkasi koos hoida. Jumala eest, te ju pole varem kohtunud ja kindlasti on vaja see film kinos üksipulgi läbi arutada. On ju oht, et peale kino ei näe. Seal filmis oli ka Stephen Kingi õudukast võetud stseenid kus need kaks õde seal lifti juures seisavad. Muidugi oli minu kõrval olnud naine neid näinud ja ilmselgelt pidi ta kaasa elama umbes nii: “Ei, ära mine. Miks sa sinna lähed? Ära ava seda ust!” Ma reaalselt mõtlesin, et see eit ei jäägi vait. Kuidas sa saad filmi vaadata kui enamus ajast sa seletad ja mulised endamisi.

Filmi soovitan aga üritage ajukääbikutest eemale istuda 🙂

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s