Olen seda Soome postitust siin juba mõnda aega marineerinud ning lõpuks võtsin ennast kokku ja hakkasin siis miskit kirja panema. Tänapäeval juba on see elu koguaeg kiire-kiire, aga kuidagi ikka suudad ühe päevaga terve hooaja seriaali Netflixis ära vaadata 😀

Ilmselt pean ma nüüd minema selle reisi täiesti planeerimise etappi. Kuskil jaanuari kuus sain ma Krissult kõne, et meil on nüüd selle kuupäevaga Soome minek ning paki asjad ja tule kaasa. Reisi eesmärk oli siis Annikale teha üllatus sünnipäeva visiit nende kodukesse. Kuna eelmine aasta nagunii Soome ei jõudnud siis ongi paras aeg seda taaskord külastada. Üüber suur soov oli ka linna näha. Üldjuhul on meil need reisid piirdunud Ikea ja kirbuka külastusega.

Vahepeal sai muidugi Annika sünnipäeva ka Pärnu peetud ning ma ei kujuta ette kuidas ma purjus peaga ei võtnud jutuks meie Soome tulekut ning mis ma kõik peaks kaasa võtma ning mis neil meile pakkuda on jne. Siiski mingi ime läbi sain ma oma suud pidada. Suve alguses suutsin ma nende üllatus visiidi ära rikkuda kuna oma blogisse panin kirja, et nad on tulemas. Kõik süüdistasid üksteist kuniks siis lõpuks selgus, et mina see latatara olen olnud. Ups.

Veel ennem kui minek oli siis ma uurisin välja, et meid ootab ees sõit Megastariga. Mina muidugi vaatasin kõik virtuaal tuurilt läbi mis äge laev meid ees ootab, aga siis selgus, et meie sõit on ikkagi Stariga. Milline pettumus mulle osaks sai. Mingi vana küna millega on kõik juba ammu sõitnud. Vähemalt on seal Burger King mida ma viimati külastasin kümme aastat tagasi Stockholmis. Mingigi rõõm jäi mulle alles.

Oli siis eelmine reede kätte jõudnud kui kell kaks päeval oli start. Mina olin ekstra vaba päeva võtnud ning küpsetasin ka esimest korda Oreo kooki. Äärmiselt uhke enda üle, kuna esimest korda puutusin kokku želatiiniga. Igatahes oli meil selline väike ajavaru võetud ja esimene tossu paus oli nagu ikka Märjamaal. Enne veel kui edasi liikusime siis minu taskust kukkus midagi välja. Kõrvale vaadates nägin, et silmatilgad. Kui nad juba välja kukkusid siis võiks ju kasutada ka. Pudelit käes hoides tundsin, et midagi nagu ikka ei klapi. Silt pudelil oli järgmine “long lasting dry lube”. Kui ma poleks veel viimasel hetkel pudelit vaadanud oleks ma endale kuiva libestit silma lasnud. Vähe sellest, et minu jope taskust kukkus tegelikult tulemasin välja ning millest ma ilma jäin kuna see kukkus kõrvalistuja tooli alla.

Tallinnasse jõudes jäime sadama juures väiksesse ummikusse kuna me polnud ju ainsad kes soovivad Soome minna. Ilmselgelt pole ma enam pealinna inimene ja ma seisin vales reas. Oleks ma õiges reas olnud siis säästnuks ma ehk kuskil viis minutit. Pole ma varem ka sadamasse parkinud oma autot, olen seal kuskil inimesi oodanud. Esimesel korral sõitsin parkla sissesõidust mööda. Teisel korral siis jokutas masina juures mingi onkel kes ei saanud piletit kätte. Ka meie ei saanud. Liivi tõttas kohe putkas oleva valvuri juurde. Mina siis otsisin veel autole parkimist kohta. Priiduga kraapisime kõik tavaari välja ning siis selgus, et Liivi pole veel piletit saanud. Tšurka kes seal toimetas kehitas meie jutukese peale õlgu ja läks oma putkasse tagasi. Õnneks mingi imelise õnne läbi saime oma parkimis pileti kätte ning jooksime sadamasse edasi.

Minnes siis sõidule registreerima tuli välja, et jäime hiljaks kolm minutit ning pidime minema järgmise laevaga. How fun is that? Ega siis midagi kui tuli mõelda välja kuidas me kolm tundi oma aega tasa teeme. Otsustasime minna Kohci aita kus võtta väike kehakinnitus ja paar jooki. Seal ma siis veel vingusin, et me ikka sõidame selle vana Stariga, kui ükshetk Liivi avastas, et tema sõidab küll Megastariga. Ma vist pole hetkega nii rõõmus olnud. Me sõidame MEGASTARIGA. Kui äge see veel oli. Esiteks jäin ma esimest korda maha laevast ja siis me saame veel nii ägeda laevaga sõita. Oi blin, mis õnn mu ellu tuli 😀

Jätkub….

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s