Oli siis üks äärmiselt päikseline nädalavhetus millest sain ka osa võtta. Kuna mul auto oli ikka katki siis otsustasin päeval jalgsi linna kõndida. Arvestades, et ma pole pea kolm kuud kõndinud siis oli väike hirm, et lihased on juba ära kärvanud. Õnneks asi nii hull polnud ja sain täitsa hakkama nii linna minekuga kui ka linnast tagasi tulekuga.

Linnas sain kokku Kristiga ja esmalt oli suund Pildikoja poole kuna senini polnud aega oma filmilinte ilmutama viia. Tundsin ennast ikka õige tohmanina seal kes ei saanud ise ka päris täpselt aru mis ta tahab. Astudes sisse mina kohe küsisin müüjalt kas filmilinte saab ilmutada. Naisel tõmbas veidi kinni, et mis ma selle all nüüd mõtlen. Hetk läks mööda ning naine juba mõistis mis ma tahan. Ladusin siis topsid lauale ning vormistasime paberid ära ja ma juba lehvitan oma pangakaarti kui siis naine ütles mulle, et maksmine toimub pärast kui on teada palju pilte üldse välja tuleb. Mina. väike idikas, panin oma kaardi kähku tagasi tasku. Mulje jäi küll nagu oleksin Tallinnast ja ma maksan 😀

giphy (16).gif

Kui fotod ilmutamisse visatud siis läks loogiliselt suund edasi ranna poole. Pole saanud ju siiski jäätunud merel teab mis ajast käia. Seega sain ühe nädala jooksul ära käidud nii jõel kui merel. Rannas oli isegi päris palju rahvas ja muidugi oli ilm meeletult mõnus. Kuigi väljas oli kusagil -7 siis päike soojendas ikka nii tugevalt, et kogu see talveriietuse kiht ajas higistama. Pilte tehes ei saanud ma aru, et tuli ka üks äärmiselt kentsakas pilt. Kodus pilte lapates oli näha, et ühe pildi peal on kaks tädikest vist tülli pööranud ja üksteist nügima hakanud. Panen postituse lõppu ka pildi. Eks terava silmaga inimene märkab seda koheselt 😀

Pühapäeval sai ka väike kino tiir tehtud. Film oli Games Night, aga kahjuks ei saa ma otseselt arvutust öelda kuna kohe seletan miks. Olin siis juba linnas kui Evelin ütles, et tule varem Posti ja teeme ühe veini. Linna jõudes vaatasin, et kell on alles nii vähe. Kõne Evelinile ja diiliks läks kaks pudelit ning lisaks otsisin seda veini 15 minutit poes. Leides õige veini siis kummalisel moel võtsin ühe õige ja teise vale. Minu tuulepäisus on piiritu. Hakkasime siis drinkima ja peale esimest pudelit ma juba tundsin kuidas mul veits purjakil on olla. Läks siis ka teine pudel lahti ja viimase lonksu juures ma sain aru, et olen siga lakku täis. Vist suutsin ma esimest korda elus poole filmi ajal vetsu minna.

giphy (15).gif

Esmaspäeva hommikul nägin tööl Kattit kes siis küsis kuidas film oli. Mõtlesin korra mis filmi me üldse vaatamas käisime ja siis sain aru, et ma olin liiga täis selleks, et midagi mäletada. Edaspidi tean, et ennem kino ei joo vaid kino ajal, Pärast vähemalt mäletan ka midagi 😀

See vist tundub olevat kõik minu imelisest nädalavahetusest. Eks meenudes teen mingi uue postituse, aga seniks hoidke kõva ning elame, näeme.

DSC_3975DSC_3982DSC_3984DSC_4001DSC_4007DSC_4010DSC_4070

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s