Ilmselt küll paljud emad minu blogi ei loe, aga mõelge korraks kui teie 10 aastane laps läheb facebookis ühest nendele lehtedel ja hakkab vaatama kuidas üks kamp veidrikke teevad laiv videosi. Miks nad on veidrikud ning miks lapsed seda vaadata ei tohiks? Kohe räägin sellest lähemalt.

Nagu ma ka eelmine kord rääkisin siis Eestis on olemas see kolmas rahvast kellest väga ei räägita. Mis ma selle all mõtlen? Need on inimesed kellel on midagi viga või nende käitumine jätab jälje nagu oleks neil veel üheksakümnendad kus koguaeg oli joomine või suitsetamine. Tunnistan ausalt, et nende vaatamine tekitas mõned nädalad mul sõltuvust. Ma reaalselt istunis oma arvutis ning ühest monitorist tuli kellegi laiv ja siis teises kirjutasin näiteks blogi või istusin niisama facebookis. Lõpuks saingi aru, et mul on sügav probleem ja ma olen täpselt samasugune autist nagu need nö laiverid (nõnda nad ennast kutsuvad).

Laiverid on siis need kes igapäevaselt seal laive teevad. Need põhi vennad on kõik kuidagi omavahel seotud ja nad teavad üksteist. Nad pole ehk kohtunud aga nad üksteiste laivis olnud. Nad on teiste eludega kursis ja see on nii veider lihtsalt. Ma ehk olen vanaks jäänud, aga see on tõesti nii veider kui sa näed nende laive pealt. Ma olin nädalavahetusel Port Arturis kui Tõnu tegi seal oma sõbrantsi ja sõbrantsi sõbratsiga laivi. Ma reaalselt vaatasin neid ja naersin. Parim oli see, et minu ema küsis kas ma tean neid 😀 😀 Ma ei tea neid, aga ma üritasin talle seletada kes nad on, aga pole kindel kas ta mõistis mind.

giphy (12).gif

Mis siis selle koha tõesti nii hulluks teeb? Esiteks seda sponsib mingi Töö24.ee mis on eriti kahtlane. Ju see portaal on endale need grupid ostnud vms, aga see ju mingit head mainet neile ei loo. Hommikul hakkad facebooki scrollima siis need kuradi parmud pole veel magama saanud kes koguaeg joovad. Teevad purjus peaga hommikust laivi ning joovad ja suitsetavad seal edasi. Üks video oli reaalselt sellest kuidas üks tüüp magama jäi. Nagu mv? Ehk miks sa pead siis sellist asja tegema kui sa kohe ära vajud? Milline eeskuju! Kas sellised siis saavad Töö24 portaali kaudu endale tööd? Kas sellist kvaliteetset tööjõudu pakub Töö24? Ehk peaksid nende turundajad midagi paremat välja mõtlema???

Muidugi ei puudu seal ka suhtedraamad mis kogu laiverite kogukonna kihama lööb. Üks mees siis otsustas oma vana pruudiga kokku minna ning sellest tuli niii suur skandaal. Kuidas ta ikka julgeb? See umbrohi hakkab kohe teda ära kasutama. Hakkab oma juuri laiali ajama. Lisaks siis üks laiver nägi, et see naine (umbrohi) oli tema laivi vaatama tulnud ning siis ta pidi väga ettevaatlikult oma sõnu valima. Kuniks siis tal viskas koppa ette, et tema laivi pealt vaatab ning blokkis ta ära. Ega see edasin ka paremaks ei läinud. Üks tüüp ja naine siis teevad laivi, mõlemaid nägin esimest korda, ning see naine koguaeg korrutas kuidas see mees ikka võis selle umbrohuga kokku minna. Kuidas ta ikka sama reha otsa astus? Lõpuks oli näha ka selle mehe näost, et sellel mehel oli ka juba vaikselt villand selle naise korrutamisest ning ta lõpetas laivi kuna aku sai ”tühjaks” 😀

giphy (13).gif

Ükskõik kellele ma olen rääkinud mis seal toimub siis nad arvavad, et mul on mingi hälve et sellist jama seedin. Teate, meelelahutus on tänapäeval kõik mis näib põnev. Õnneks olen ma saanud võõrutust pühadega ning ei suuda pärast seda enam seda jama vaadata, aga kõigile teistele kes te ikka seda vaatate siis soovin edu ja andke mulle ka teada kuidas Tõnnil läheb 😀

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s