Olen olnud ühe auto mitteametlik auto viimased poolteistaastat ning nüüd oli aeg see manala teele saata. Tegelikult oligi aimata, et see viimane kord veel ülevaatuselt läbi saab ning siis läheb edasi romulasse. Seega ma võtsin vastu raske otsuse omale üks normaalne auto osta. Ma isegi leidsin selle, aga elus ei lähe ju ometigi kõik nii nagu soovid.

Kuna olen sõitnud siin vahepeal ühe uhke audiga siis mulle on niii hakanud meeldima need kallid audid. Kui nüüd üdini aus olla siis ega muud ei tahaks kui seda ilusat audit. Annikaga Lätis käies oli seal samuti enamus audid seega ma ei  saa lõuna naabritest kehvem olla. Nüüd siis minu unistuste audi ilmajäämisest.

Kuna mul oli neljapäeval ja reedel Tallinnas lähetus siis kasutasin neljapäeva õhtul juhust ja läksin oma autot vaatama. Asukoht oli kuskil Mustamäe lõpus nende Tehnopoliste juures. Telefon otsustas ka millegipärast segast hakata panema, seega sõitsin sellest kohast neli korda ennem mööda kui üles leidsin. Kohale jõudes hakkasin siis küsimusi esitama mida isa ennem käskis küsida ning siis tuli aeg rooli istuda. Nentides fakti, et olen elus kuskil kolm korda automaadiga sõitnud siis alguses tõmbas mul üsna kinni mis ma selle käigukangiga nüüd tegema pean.

source (1)

Peale sõitu olin ma aga jumala kindel, et see on see minu auto. Leppisime siis kokku, et homme toon talle rahad ära ja siis järgmine reede saan juba järgi minna. Mina sinisilmne siis jäin seda kõike uskuma. Müüja ütles, et ma talle ette helistaksin ennem kui tulema hakkan. Helistasin ja siis hakkas see jutt pihta, et oli just tunnike tagasi ühtele maha müünud. Mul oli tõesti selline tunne, et lähen löön raisa maha. Kes see müüb lambist minu audi maha????? Muidugi ma veidi mõistan ka teda, et kui keegi kohale tuleb ja raha lauale paneb siis müüks kohe maha, sest ma võin ikkagi ilmumata jääda.

Nõnda ma olengi selles nutuses seisus kus raha on olemas, aga uut autot pole veel. Olen vaadanud ka teisi autosi, aga tõesti ei teki seda tunnet, et ma nüüd ulataks oma käega raha ja oleks valmis seda endale ostma. Samas on see hetk, kui kuskil aafrikas inimesed nälgivad ning mina nutan oma auto pärast. Või siis Mallukas sai üle kuue tuhhi trahvi, aga mina ei tea millist audit osta. Küll see maailm ikka vihkab mind.

Ega siis midagi kui hakkan edasi otsima enda ideaalset audit mida ilmselt mitte kunagi ei leia, aga nohh seda aega mul eriti pikalt pole kuna asendus auto on ka vaja kunagi tagasi anda.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s