Alles mõned päevad tegin ma postituse oma lubadustest uueks aastaks. Noo üsna huvitavat tagasisidet olen ma saanud seoses selle Amsterdami punktiga, aga see selleks. See on ikkagi veel selline uitmõte, mitte kindel otsus, aga samas oleks lahe leida ennast sealt.

Mina sini-silmselt siis kirjutan, et pole juba mitu, mitu aastat ühtegi lubadust teinud, aga võta näpust. Üks tore lugeja kirjutas, et ma ikka normaalne valetaja. Endal eelmine aasta tehtud postitus kus on ääri veeri antud ikka lubadusi. Tõsi need pole päris lubadused vaid hoopis ootused, aga tõesti on tore lugeda mida ma olen siis tulevaselt aastalt oodanud. Postitus ise loetav siit.

source.gif

Kusjuures esimene ”mure” on mul palgatõus. Kui keegi vähegi on haigekassa rahastamisega kursis siis enamjaolt võin öelda, et minu palk tõuseb üldjuhul ka siis kui arstidel. Küll mitte sama summa võrra, aga midagi taolist. Seega haigekassa on andnud mulle ressursse juurde selleks ja järgnevaks aastaks. Ilmselt pole need tõusud nüüd nii suured kui erasektoris, aga vähemalt midagigi.

Teine lootus või pigem suur ootus oli kassi käitumise paranemine. See on tõesti üks aasta murekoht kuna need magamata ööd andsid ikka normaalselt tööl tunda. Mis juhtub kui Kristjan poiss ei saa öösel magada? Juhtub see, et ma olen meeletult sita tujuga ja üldjuhul soovitaks ringiga mööda kõndida. Kasper on nüüd (ptüi, ptüi, ptüi lendab üle vasema õla) veidi maha rahunenud, aga juhtmete närimist jätkub. Alles täna ma avastasin, et minu lauaarvuti neti kaabel oli taaskord läbi näritud. See oli siis kolmas neti juhe mis läbi näriti. Lisaks siis veel üks läbi krõmpsutatud läpaka laadja, paari ampsuga kaamera laadja ning kirss tordiks, läbi näritud telefoni laadja. Tõenäoliselt oli ta telefoni laadjast voolu saanud, sest mina ei viitsi seda pistikust igapäev välja tõmmata, ning terve elamine oli täis oksendatud. Ka uuel juhtmel on juba närimis jäljed peal, aga vaatame kaua see nüüd vastu peab.

giphy (3).gif

Minu megaaa pikk suvepuhkus oli ikka täiesti õnnestunud. Sai külastatud kahte saart ja meeletus koguses alkoholi tarbitud. Võimalik, et see viimane polegi nii suur õnnestumine, aga lisaks hakkasin tegelema oma uue hobiga- fotograafia. See on tõesti üks äärmiselt meeldiv hobi millega lõpuks hakkasin tegelema. Huvi sellevastu on pikalt olnud, aga seda te juba kõik teate ammu ning nüüd liigun sellest teemast edasi.

Seoses auto sõltuvusega käinud ootus siis see isegi õnnestus. Küll ma olin enda hommikuse ärkamise suhtes pessimistlik, aga see õnnestus. Esimene nädal oli äärmiselt raske, aga edasi läks juba enamvähem. Mida valgemaks läks kergem oli hommikul üles saada. Nüüd on mul isegi autoga tööle minnes see sama mure, et lihtsalt ei saa ennast voodist üles. Lõpuks jään tööle mingi pooltundi hiljaks. Häbi mul olgu! Nüüd siis kevadel jätkan taas seda jalgsi tööle mineku asja. Ma kõndimist pole päris maha jätnud kuna eile sai käidud Raeküla metsas väiksel jalutuskäigul\pildistamis retkel. Kuna mu töötlemis arvuti on hetkel rivist väljas siis ei saa neid pilte veel jagada. Pean nüüd ootama millal taas tööle saan, et sealt üks kaabel endale virutada.

giphy (4).gif

Lõpuks see lubadus mis ma siis andsin, et olen veel debiilsem ja labasem kui eelmine asta. Ma pole päris kindel, aga minu arust ei ole ma nüüd seda täitnud. Olen kuulnud kobinat et minu postitused muutunud igavamaks ning enam pole selliseid raju peo kirjeldusi. Tõesti olen ma alkoholiga tegelikult tagasi tõmmanud ja seda peamiselt tänu Ossinovskile kes selle liiga kalliks on muutunud. Samas on olnud selliseid väikseid pinnakaid kus midagi nii drastiliselt ei juhtu. Muidugi pole ma väga aldis enam kirjeldama oma jooma seiklusi, sest need on ka mu enda jaoks natukene margiks muutunud. Küll suudan ma kesklinnast kilomeetrikese oma vanemate juurde kõndida pea kaks tundi ning siiani ei saa ma aru mida kuradit ma tegin. See selleks, eks näis mis uus aasta toob ning teile soovin meeldivat aastavahetust 😉

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s