Juba oktoobri kuu lõpus suutsin ma läbi Kristini omale sebida tossu granaadid, aga polnud kuidagi seda õiget aega pildistamiseks. Nõnda ma siis kasutasin Kristinit ka täna, et teha ühed tossuga pildid mida ma olen niiiiii kaua juba tahtnud teha.

Nõnda me siis läksime ilusti metsa ning hakkasime enamvähem valmistuma kuid meil mõlemal polnud väga õrna aimugi mida ja kuidas teha. Oli mul vaid näidata instagrammist ühe vägeva tüübi pilte ning enamvähem saime mingi aimduse mida teha. Järgmine probleem oli ise see granaat. Kes kurat teab kas seda tegelikult tohib käes hoida ja mida see täpsemalt teeb. Esimese granaadi tõmbasin käima ja siis jooksin kohe kaameraga pildistama 😀

Kristini esimene tossukas läks hästi, aga mul läks nihu kuna autofookus oli vale režiimi peal seega musta tossuga pildid tulid kõik udused kui miskit üldse tuli. Kaamera rohkem mõtles kui pildistas. Seega ma oleks pidanud ise esimesed pildid selle rohelisega tegema mis polnud meie kummagi esimene valik 😀 Aga tulemused mulle meeldivad ning järgmine kord oleme targemad ja teeme veel vägevamad pildid:

DSC_2195.jpg
Ebaõnnestunud musta pilt

DSC_2136DSC_2154DSC_2156DSC_2173DSC_2260DSC_2278DSC_2283

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s