Kuna Tallinna proua otsustas ükskord Pärnu tulla siis pidin kohe ära kasutama võimalust teha mõned pildid. Sai jälle teha katsetust säraküünlaga ning telo taskulambiga. Esmalt läksime Raeküla metsa, aga sealne raja valgustus tekitas piltidele häiriva oranži valguse ning otsustasime ikkagi mere äärde minna. Me isegi korra hakkasime sügavamale metsa sisse minema, aga siis Kristin küsis kas ma julgen minna. Noo ega väga kutsuv see polnud. Tänapäeval võivad igasugused vägistaja Väinod sind metsa sees oodata. Neil ei ole vahet ka mis soost sa oled, auk on ju auk 😀

Ikka ja jälle tekivad mingid komplikatsioonid nende tagurpidi tähtedega ja S on kõige raskem täht. Igakord ma jään mõtlema mis pidi ma nüüd selle tegema pean. Ühe korra mul õnnestus isegi see paika saada, aga siis unustasin mingi muu tähe kirjutada. Nõnda tekkis siis olukord kus Kristin dikteeris mulle tähti ette ning mina kirjutasin. Asja haigem külg on see, et ma ei osanud enda nime kirjutada 😀 😀

Siin aga on meie vapustavad tulemused:

DSC_2077DSC_2086DSC_2087DSC_2094DSC_2104DSC_2107DSC_2108DSC_2111DSC_2118

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s