Lugesin mõned nädlad tagasi ühest eriti vägevast projektist mis rajati Tuhu matkarajale. Muidugi sel hetkel ma veel ei teadnud, et see Pärnumaal asus. Googeldades siis selguski, et tegu täitsa kohaliku värgiga ja nõnda ajasin ma pühapäeval välja Evelini ning asusime teele.

Vee üleujutus seal oli ikka korralik ja ilma kummikuteta kaugele ei saanud. Seal tekkis siis see probleem Evelinil, kellel polnud kummikuid. Õnneks on mul alati autos kummikud, sest kunagi ei tea millal avastad hea seene või marja metsa. See aasta olin ma siiski väga eeskujulik korilane.

Minu peamine eesmärk oli üle tšekata see trepp ning veidi ka klõpse teha emake loodusest. Üsna kummaline metsake oli, sest kõik puud olid nii kängus kasvuga. Ilmselt kehvast pinnasest. Arvestades, et mina olen 184 cm pikk siis palju puud olid kas minu pikkused või veidi pikemad. Seega võite vaid ettekujutada kui raske oleks seal ära eksida 😀

Nüüd aga pildid:

DSC_1887DSC_1891DSC_1900DSC_1906DSC_1908

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s