the-last-jedi-theatrical-blog.jpg

Esmalt ma alustan sellega, et ma pole just pikaajaline fänn olnud sellele kosmose seebikale, aga kusagil 2012 ma vaatasin esimesed kuus filmi ära. See oli vist veel see aeg kui uusi osi polnud veel kusagilt näha. Võib siis öelda, et ma olin selle saagaga kurssi viinud ennem, kui see uuesti popiks muutus. Tulihingelised fännid kindlasti ütleksid, et see on koguaeg teemas. Vaadates poes ringi siis tegelikult ongi koguaeg Star Warsi asju müügil.

Minu muljed filmist on üldiselt väga hea. See, et ma ei kannata pikki filme ilma siplemata vaadata on kahtlemata minu viga. Mida tempokam film seda vähem ma nühin ennast seal tooli peal.

Film ise hakkas juba alguses üsna pingelisena, vaat et popkorne endale kurku ei tõmmanud. Kuid neid pingelisi hetki jagus seal ikka päris palju. Samas oli ootamatult palju head huumorit. Ma pole täheldanud, et ennem oleks nendes filmides sellist mõnusat väikest huumorit. Eks oli ka hetki kus ma polnud päris kindel kas stoori jätkub just samast kohast kus pooleli jäi, sest mul tuli ju alles kinno minnes see mõte, et võiks vähemalt eelmise osa üle tšekata. Vahepeal tundus mulle, et Kylo Ren ja Rey on õde ja vend, aga selles ma siiski eksisin. Ärgem unustage, et tegu on seebika taolise asjaga ning lõpuks selgub tõsi, et Rey on hoopis Anakin Skywalkeri ema. Uskuge mind ma olen näinud filmi kus üks naine tegi ajas rändamisega selliseid tegusi, et ise ka ei usu ehk ta oli lõpuks iseenda nii ema kui ka isa.

source.gif

Soovitan siiski seda kultusfilmi vaatama minna ja mul on küll selline tunne, et seal pole otseselt mingeid eelteadmisi väga palju vaja. Eks see film on koguaeg meie ümber eksisteerinud ning enamjaolt saab ikka aru mis toimub. Nüüd siis filmi kirjeldus ka:

Suurejooneline kosmoseseiklus “Star Wars: Viimased jedid” jätkab Skywalkeri saagat, kui noored kangelased asuvad koostööle galaktika legendidega, et lahendada Jõu iidsed mõistatused ning mineviku saladused.

Osades Mark Hamill (“Kingsman: Salateenistus”), Carrie Fisher (“Kui Harry kohtas Sallyt”), Adam Driver (“Logan Lucky”), Daisy Ridley (“Mõrv Idaekspressis”), John Boyega (“Attack the Block”), Oscar Isaac (“Ex Machina”), Lupita Nyong’o (“12 aastat orjana”), Andy Serkis (“Ahvide planeedi sõda”), Domhnall Gleeson (“Ema!”), Anthony Daniels, Gwendoline Christie (“Troonide mäng”), Kelly Marie Tran (“”), Laura Dern (“Wild at Heart”) ja Benicio Del Toro (“Galaktika valvurid”). Stsenarist ja lavastaja on Rian Johnson (“Looper”, “Brick”).

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s