Mõnad päevad tagasi tegin postituse kus mulle meeldib vahest vaadata veidi omamoodi inimesi, et ennast ikka normaalsena tunda. Tundub siiski, et jumal taevast andis märku, et mina siiski vaatan võrdlemisi normaalseid inimesi.

Samal ööl ei saanud ma und ning öösel facebookis aega surnuks lüües nägin, et keegi tuttav oli kellegi livestreami jaganud. Kae õudu, see tüüp oli nagu vale pöörde filmist välja hüppanud. Ei saanudki alguses aru mis jutt seal käis. Koguaeg korrutas, et teeb nüüd enda konto alt laivi kuna teda visati eestlaste kolnurgast välja. Päris pingesse ajas ja pidin siis facebookist seda gruppi otsima.

tumblr_n5yancUT651sj67gjo1_500.gif

Leidsin siis selle lehe üles kus ta väidetavalt välja visati. Ilmselt ma ei näinud midagi mis seal toimus, sest ma polnud liige. Saatsin ka oma taoluse, et asjaga liituda. Rohkem nagu ei viitsinud sellele lehele tähelepanu pöörata. Jätkasin hoopis selle veidra tüübi laivi vaatamist. Lõpuks tegi see tüüp veel mingi neiuga collabi kes isegi tundus isegi normaalne, aga sisimas tead, et ka temal on midagi viga. See on nagu maxima lihalepp kus hind on väga hea ja välimus veel parem, aga sisimas tead, et asjal on mingi konks.

Oma tervist säästes ma siiski väga pikalt oma aega sinna ei investeerinud. Kogu see jama tekitab reaalselt silma ja kõrva vähki. See jutt oli ikka nii haige ja ma tõesti ei saa aru mis selle point on. Ma ei saa sellest aru kas inimene ise ei mõista, et tema üle naerdakse? Mingi hetk käis sealt läbi lause, et ta teeb neid laive sest inimesed tahavad teda näha. Noo vaevalt küll, inimesed tahavad tema üle lihtsalt naerda ning ilmselt ka sõimata seal samas kommentaariumis.

Hommikul avastasin, et mind on rõõmsalt sinna gruppi lisatud ning tööl olles hakkasin siis rohkem seda kohta uurima. Esimesena kriiskas silma Tõnn keda kõik selle saidi laivi kunniks tituleerivad. Tõesti enamus laivid mis viimastel päevadel olid tema omad. Samas mulle tundub, et osad laivid kustuvad sealt ära või siis mul pole õigust neid vaadata. Nende laivi tegijate juures oli enamustel näkku kirjutatud, et neil on mingi puue. Kui suur on siis nende inimeste tähelepanu vajadus, et sinna minna?

Ka on seal üks huvitav naisterahvas kes tundub selline tõsine staarmaakas. Ilmselt on tal mingi hammas välja löödud või mädanenud ning keegi tegi nalja, et tema hambavahe on suurem kui minu tulevik (selle kes siis kommenteeris, mitte minu :D). Eit läks koheselt närvi ning ütles, et võivad näost näkku kohtuda ja siis vaadata mitu hammast tal ette jäävad. Üsna selline agressiivne jutt oli ka tolle tüübi kohta keda ma esimesena mainisin. Ilmselt oli ta ennast täis joonud ning igasuguseid debiilsusi teinud ning siis see eit hakkas teda pedofiiliks sõimama kellele tuleks peksa anda. Noo ma ei tea, aga minuarust on see veits vägivalla õhutamine ühe persooni vastu.

giphy (2).gif

Lisaks oli veel naisterahval väga suur probleem, et see samune esimene tüüp oli pappi kerjama hakanud. Ma pole tõesti seaduse ekspert, aga minuarust kui inimesed küsivad endale annetusi, olgu see siis lampi või asja eest, ei ole see kriminaalsest karistatav. Olen märganud blogi kellel on paypali annetus nupp, aga kas see siis kes annetab võib ta menti anda? Noo vaevalt, kui leidub lolle kes lampi teevad annetusi siis palju õnne neile. Tädike aga oli ikka üsna kindel, et tuleks menti anda ja kui kellegile üldse raha kanda siis olgu selleks Tõnn. Tema on ikkagi töötu Tori elanik kes vajaks abi.

Hetkel kui olen selle kirja pannud siis ma tõesti saan aru, et ma olen oma elust raisanud mingid mõned tunnid sellise pasa jaoks. Esmalt ei saanud ma selle laivstreamimise poindile pihta, aga nüüd kui seal hakkavad mingid draamad välja hargnema siis see tõesti läheb põnevaks. Nagu vaprad ja ilusad, aga asjal on mingi stoori. Ilmselt ma siiski sain oma isu sellest asjast täis ning rohkem ma oma silmi ja kõrvu sellise canceri peale ei raiska. Kes aga soovib tutvuda veidi teistsuguse eestiga siis panen teile siia lõppu ühe Tõnni laivi kus osaleb ka see naine.

Üks kommentaar “[318] Eestlaste kolmnurk / Eestlaste livestream

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s