Kui tihti ikka saan öelda, et nädalavahetus läks ikka täiesti käest ära? Noo mitte nii tihti kui vanasti, aga noo seekord ei olnud asjas otseselt mina süüdi vaid nüüd saan puhtalt ema süüdistada.

Laupäeval oli väike sünkari käik kus sai siis veidi napsutatud. Millegipärast ei suuda ma enam alkoholi väga taluda ning peale esimest kokteili ma juba tundsin kuidas olin veidi vindine. Muidugi ei takistanud see mind edasi joomast täiel tuuril, sest teadagi, Kristjan alkoholiga piiri pidada ei oska. Üsna normaalne tüüp olen. Kui seltskonnaga olime puhvet Apteki jõudnud siis niigi jummala kännis mees otsustas Eveliniga shotte teha. Oleks siis tagasihoidlikult üks shot, aga ei, kolm shotti näkku ja järjest laksti sisse. Muidugi see oli maailma parim mõte. Vähemalt oli muusika väga, väga hea ja tantsu sai korralikult tehtud.

19349894_10207916911839234_1471157467181219840_n.gif

Jõudsin mina siis kusagil poole kuue apiku koju ja üldjuhul olen ma sellise kerge unega kes kaua ei suuda magada. Lisaks pidin kahest minema metsa seenele. Klapid lahti tehes oli päevake juba kätte jõudnud ning oletasin, et kell on kusagil 11-12 vahel. Olin juba selle mõne ärkvel oldud minuti jooksul plaani paika pannud, et käin kodus kiirelt pesemas ära ning siis korjan sõbranna ja ema peale. Ohh seda üllatust, kui kella vaadates selgus, et juba on pool neli õhtul. Minu seenele minemise plaanid jäi siis ainult plaaniks, kuna lubasin Kristile järgi minna Türile.

Ööbides vanemate juures siis suure piinlikusega kobistasin ennast alla elutuppa kus ema ootas mind pikalt. Sealt edasi oli minu jaoks kerge šokk.

ema: Pean sulle midagi rääkima, aga ma arvan et sa saad väga vihaseks.

mina: Räägi siis.

ema: Ma ei julge.

mina: Noo lõpeta keerutamine ja räägi välja!

ema: Ma võtsin sulle kassi juurde.

Kui nüüd päris aus olla siis ei osanud ma kuidagi sellele reageerida. Nüüd on mul tagantjärgi miljon küsimust selle kassi võtmise kohta. Kas siis vanemate juures on mingi uus tariiv, et ööbimine maksab ühe kassi võtmine? Kes seda kassi ikkagi nii väga omale tahtis? Lõpuks kui ma müün oma korteri maha ja vajan ajutist elamispinda siis kolin kõigi oma kassidega tema kasside juurde? Kujutate ette seda elu mis neli kassi ühes majapidamises teha võivad? NELI kassi on ikka meeletu arv. Pealegi minu väikses kahe toalises korteris hakkab elama kaks kassi. See on siiani minu jaoks nii ebareaalne. Ega ennem see kohale ei jõua kui see täna mulle koju tuuakse. Veel üks suu kes toitu tahab. Mina olengi tulevikus crazy cat men.

giphy (12).gif

Olles siis oma šokis, hakkasin ma autole järgi minema. Mõnusalt terve tee sadas vihma ning autosse jõudes olin ma nii märg, kui üks inimene olla suudab. Türi poole sõites oli linnapiiril minu ees üks punane audi mis üheksakümne alas sõitis ilusti seitsmekümnega ning tema liikumine oli ühes teeäärest teise. Mul on sügav kahtlus, et see juht oli vist maani täis. Möödasõidul nägin ma rooli kusagil neljakümnendates naitserahvast ning ma ei saanud aru mis võis tema vigastus olla, et sellist sõitu teeb.

Vähe sellest, et see pühapäev oli niigi maha magatud ja täis uue kassi haisu siis Kristi vanaema juures jäime autoga veel kinni. Pidime kuurist puid võtma ning otsustasin sõita kuurile nii lähedale kui võimalik, aga mina ei teadnud mis pinnasega seal tegu on. Ükshetk oligi olukord kus sõida ette või taha, aga auto ikka seisab. Mul reaalselt puuduvad pea viie aastase juhtimisõiguse juures sellise olukorra kogemused. Lõpuks polnudki muud varianti kui kutsuda naaber appi, kes siis paari minutiga tõmbas mind välja muda aukutest mis ma oma autoga oli tekitanud. Võin vist julgelt väita, et tegu oli kusagil 35-40 cm sügavuse auguga.

giphy (13).gif

Õnneks tagasisõidul läks juba kõik libedalt ja midagi hullu enam ei juhtunud. AInuke asi on nüüd see, et auto on korralikult mudaga koos. Ilmselgelt koju jõudes puudus mul uni kui kell oli juba üksteist läbi ning otsustasin siis näosaadet vaadata. Seda vaatasin ka skippides läbi ning siis pugesin põhku. Pohmelli väsimus kestab mul siiani, aga see ole see ealine iseärasus juba. Kui jood siis pohmelli kannatad neli päeva.

 

 

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s