Olen nüüd lõpuks jõudnud postituseni mida olen siin haudunud pea kuu aega vist juba. Asi sai kõik alguse ühest ööst mil ma ei suutnud und leida. Vähkelsin mis ma vähklesin, aga lõpuks oli ikka ninapidi nutis ja kolasin niisama ringi.

Ühel hetkel olin ma siis app storis ja leidsin mingi hashtagi (vanemale generatsioonile pean siia lisama, et tegu pole hašiši tootega nagu selles videos oletati 😀 :D) äppi millega sai oma piltidele neid hulgaga lisada. Mina isiklikult olen selles vallas ikka üsna vaimuvaene. Veab kui mingi kolm tükki suudan lisada ja siis on täiesti tühjus. Osadel inimestel on siis oma peaga mõeldud vahest neid pea miljon. Nüüd siis sai minul ka see mure lahendatud ning tegin keset ööd esimese katsetuse.

giphy (9).gif

Kuna sel hetkel mul just mingit uut ja vägevat pilti kohe lisada polnud siis leidsin ühe Amsterdami pildi mida sõpradega rõõmalt jagada. Ilmselt siis saab seda ka #tbt alla liigendada, aga pigem kasutasin oma uut ja võimast hashtagi generaatorit. Ma isegi ei süvenenud mis sõnad seal kõik olid, aga sekundiga hakkas kohe laike ja followere tulema minu insta kontole. Ma olin ikka üsna hämmingus, et kas tõesti suudavad need sõnad teha sellist imet. Kuna tundus kõik liiga ebareaalne siis lisasin teisegi pildi koos nende hashtagidega ja tulemus sama. Tuli aga kuhjaga laike ja followere.

Nüüd oli aga aeg mõelda ka veidi teisiti. Kujutate ette, et teil on sõber instas kelle piltidega olete üsna kursis ja vahest isegi vaatad ta kommentaare pildi kohta ja nüüd järsku on seal terve posu hashtage mis mitte kuidagi ei ole temalik. Nõnda käis siis asi minu kohta. Vahest kirjutan mingi lambise jutu ja viitsimise korral lisan ka mõned hashtagid. Seega ma saingi sõpradel kirju, et kas minu konto on ära kaaperdatud või ma ise olen peast soojaks läinud 😀 Kuna kaaperdatud see polnud siis oligi pigem tegu minu keskeakriisi moodi asjaga.

Kõige ebaloogilisem hashtag oligi #iphoneonly. Olen ju mina siiski samsungi paadunud austaja ja Androidi fänn ning panen lampi sellist hastagi. Muidugi ei saanud ma alguses aru mis osad üldse tähendavad näiteks #f4f ja #l4l. Kes peale minu veel ei saanud aru siis esimene tähendab, et jälgi mind ja ma jälgin sind ning teine oli laigi mind ja ma laigin sind. Noo eks see ole üks kentsakas juhtum minu enda jaoks. Nüüd on asi nõnda kaugele jõudnud, et ma venitasin selle postituse kirjutamisega kuna mulle reaalselt meeldis neid laike saada 😀

giphy (10).gif

Kuna ma sattusin sellest äppist ikkagi veits sõltuvusse siis ma ei teagi kas ma suudan nüüd selle lõpetamist alustada. Poleks arvanud et ma selline tähelepani hoorake olen, aga eks sellised situatsioonid toovad pahed välja.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s