Igakord kui minuga juhtub mingi veider asi siis olen ma leidnud ennast mõtlemast, et mida hullu olen ma oma eelmistes eludes korda saatnud. Selles olen ma juba üsna kindel, et olen mina olnud Rappija Jack, aga kogu see jama mis minuga on juhtunud tekitab küsimust kas ma olin ka Hitler või Napoleon? Niisama mingi suvaline sari vägistaja kiviajast kelle astus mammut sodiks?

Millest siis kogu see draama siis? Iga kuu on mul väike kohustus kogu maakonna kiirabid läbi sõita ning arvutitele väike hooldus teha. Sain siis edukalt kahes kiirabis käidud kui avastasin, et kütus hakkab otsa saama, aga tankida saan ainult Circel K. Läksin siis tanklasse ning peatudes esimese tankuri juures avastasin suure hirmuga, et olen firma kütusekaardi ära kaotanud. Milline paanika minu peas tööle läks aga väljast vaadates säilitasin rahu. Sõitsin siis autoga eemale ning valmistusin kõnet otsesele juhile, et kaart kadunud, aga siis selgus, et kaart oli minu telo all 😀

giphy-downsized-large.gif

Piinlikusest siis sõitisin teise tankuri juurde kuna esimene oli juba kinni. Pargitud ja autost välja tulles polnud luuki seal pool. See oli hetk kui ma tundsin ennast tõsise debiilikuna. Mis seal siis ikka, autole hääled sisse ning suundusin siis teisele poole takuri juurde. Valin ilusti poes maksmise kui siis peab ju valima millist kütust sa tahad. Ma vabsjee ei mäleta millist sellele masinale läks. Avasin siis kütepaagi luugi, aga sealne inglise keelne tekst ei andnud mulle just kindlat vastust. Helistasin otsesele juhile, et üle küsida ning tema arvates teeb ta bensiini häält. Ma ei kuulegi mingit häält mida see masin teeb. Lõpuks märkasin mingit ugrimugri keelt kus oli kirjas benzen siis otsustasin sellega proovida. Sain oma sõidud ära tehtud.

Üsna kentsakas lugu juhtus ka Kilingi-Nõmmes. Kui olin kiirabi ära külastanud siis otsustasin kiirelt ühe paki suitsu Konsumist sebida. Nälg oli nii suur, et hakkasin seda kohe poe ees kimuma. Mõnda aega seal kükitasin sirvides samalajal instat, kuid siis kuskilt hiilis ligi üks tädike. Silma nurgast ma juba nägin kuidas ta oma laia naeratusega tuli ja hakkas kohe jutustama:” Oi terekest!” See oli hetk kui ma olin valmis selleks awkward olukorraks kus tädike pidas mind kellegi kohaliku sõbrantsi lapselapselapseks. Tädike siis jätkas oma jutukest, vahele ei saanud mina sõnagi öelda kuna vuristas kõik ette: “Kuule mul siin üks niiöelda munitsipaalpood kus riided peaaegu kõik üks euro. Ennem oli nelja ja viie vahel, aga täna mõtlesin, et lasen kõik euri peale. Sa ju sale poiss ja kindlasti leiad endale seal midagi. Ennem pidasin seal lillepoodi, aga nüüd olen selleks liiga vana. Kindlasti tule sealt läbi, sest seal on ikka nii suur valik erinevaid pükse ja särke.” Vurinaga lasi jutu välja ning selle lõppedes jooksis juba järgmise mehe juurde kes hakkas autosse istuma.

giphy (2).gif

Ma ei osanud midagi muud teha kui veidi oodata, et ta kaugemale liiguks ning siis ära sõita. Ma pidin Kilingi-Nõmmest väljuma teiselt poolt, et mitte tunda tema hukkamõistvat pilku. Ma ju ei tea kas tegu on heasüdamliku naisega või on tal hoopis mingi peale surumise maine. Siiski sain teha ka väikse klõpsu sõites Lihula poole. See puude allee on kuidagi nii veider minuarust. Tavaliselt ollakse harjunud ikka lehtpuid nägema, aga seal on okaspuu mis teeb selle nii ägedaks. Vähemalt mulle 😀

DSC_0303.jpg

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s