Tänase päeva tahtsin saata oma kodu nelja seina vahel, aga hommikul avastasin, et seda ei saa kassi pärast teha. No kuidagi tuulepea olen ikka peale puhkust ning selgus, et kassi märg toit oleks õhtul otsa saanud. Veel vähem viitsiksin ma pühapäeva hommikul poodi marssida, silmad pahupidi peas.

Pool päeva ma siis mölutasin teleka ees, kuna nii mõndagi oli järgi vaadata. mingi hetk siis uurisin kus poes ka soodukaid kassi toidule on. Silma jäigi maxima suurima soodukaga. Agaaaa see ilm on ikka eriti fantastiline, ainult niisutab. Eks sellepärast sai ka päev otsa mölutatud, et ehk lakkab see vihm õhtu poole, aga ei midagi. Minu kõndimisest täna ei saanud asja ning pidin oma välgu kasutusse võtma.

source (4).gif

Ilmselgelt oli mul linna jõudes meelest läinud, et Pärnus toimub kahe silla jooks ning kesklinn on enamjaolt kinni pandud. Õnneks ummikud puudusid ning siiski sain kiirelt Maximani. Poodi sisendedas jõudis minuni karm reaalsus. Ma tean mida ma pean kassile ostma, aga ma ei tea mida endale pean ostma. Mida ma näiteks süüa võiksin endale teha? Kas mingi majapidamis asi hakkab otsa saama? Kes seda enam teab. Nõnda ma seal poes siis ringi ekslesin.

Mingi aeg sain peas paika pandud, et hakklihast ma midagi teen, aga seda veel ei tea mida. Ma seisin seal liha leti juures ja valisin hoolikalt hakkliha, kui järsku mingi töötaja flippis teiste peale ära ning hakkas neid täiest kõrist sõimama. Veel dramaatilisemalt viskas neid plastikust kaste üksteiste otsa ja samalajal karjus ikka edasi kui oma tööd jätkas. Võttis siis oma kastide virna ja liikus vihaselt mööda saali nii, et isegi külma letis mis keset saali olid, ei takistanud teda. Mul tekkis selline awkward olukord võtsin oma hakkaliha ning jooksin kus see või teine.

giphy-downsized-large (2).gif

Ilmselt oleks mõne Tallinna elaniku reaktsioon olnud selline: “Oh shit, nad siiski oskavad eesti keeles rääkida?” Õnneks Pärnu omad seda valdavalt siiski oskavad 😀

Olen iseteenindus kassade suur fänn, aga täna ei saanud kuidagi nendega hakkama 😀Mingi kartuli kott lihtsalt ei läinud läbi. Proovid ühte pidi ja siis teist pidi, aga noo see sitt ei loe seda triipkoodi. Lõpuks kui olin mega pikalt seal jamanud siis sain selle läbi. Vahepeal tuli veel õde kes huumoriga ütles, et ma midagi ei varasta. Ilmselt see kontroll kes seal oma masinataga istus hakkas tänu sellel mind veel rohkem jälgima, sest õde ei lausunud oma kommentaari just kõige vaiksema tooniga.

Koju jõudes oli kohe nii suur stress, et pidin terve krõpsu paki nahavahele pistma. Tegelikult asi nii hull ei olnud. Sain lihtsalt väikse infarkti kuna kass oli selle väikse ajaga hakanud minu nahakattega toole närima. Mitte, et nendest väga midagi järgi oleks kuna ta armastab väga oma küüni nende peal teritada. Üldiselt talle meeldib kõike muud kraapida, kui oma kraapimispuud. Iseenesest annab märku, et juba varakult hakkaksin endale raha koguma uue mööbli jaoks.

Ega mul rohkem midagi plaanis pole, vaatan veel Mad Meni kuni silm lahti püsib ning siis põhku ära 😀 Homme on siiski tähtis päev, kuna pean jõudma oma endise põhikooli vilistlaste kokkutulekule ja sealt edasi veel tädi ja grämpsi sünkarile. Palju õnne mulle ja pöidlad pihku, et homme kuiv oleks.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s