Üritasime siis seekord Eveliniga jõuda Postiviusele, aga jäime mõned nädalad hiljaks :'(. Ilmselt me siiski nii debiiliku pole :D. Oli vaja üks vaäike sõit läbi Ikla teha ning siis juba tekkis mõte uurida natukene ka lähedust. Kuna ajaline piirang oli peal, tuli meil leida saja kilomeetri piires mingi linnake. Mina isiklikult ei osanud rohkemat välja pakkuda kui Salatsi. Isegi linna nime pidin välja guugeldama, kuna keegi ei tea kuidas see eesti keeles võiks kõlada.

Sattusime kahjuks sinna päeval mis oli täis koledaid pilvi. Ei saanud suviseid pilte vaid selliseid draamatilised hilissügisesed. Kuna ka kodunetöö oli meil täiesti tegemata siis ei osanud me kusagile mujale minna kui randa. Vähemalt ei leppinud me ühe rannaga vaid ikkagi käisime kahes. Me tegelikult üritasime otsida kohta kus võiks olla Positivuse festival, aga see jäigi meil üsna segaseks. Vähemalt nägin ühe sisaliku poisi ära ning ka ülejäänude piltidega saab tutvuda allpool 😉

DSC_0037.jpgDSC_0006.jpgDSC_0045.jpgDSC_0052.jpgDSC_0053.jpgDSC_0029.jpgDSC_0009.jpg

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s