Lugesin nädal tagasi facebookis ringlevat uudist ebauskudest ja tekkis tahtmine peale eilset veidi sellest siis mõtiskleda. Miks just peale eilset? Noo sai siin paar drinki tehtud ning nagu ikka siis purjus inimestel tekivad need parimad mõtted.

Olgu, olgu, otseselt pole see siiski joomisega seotud vaid juhuse tahtel tekkis arutelu selle samuse artikkli üle. Oli väike vaikus ning keegi siis mainis, et piinlik vaikus. Sellega seoses mul kohe meenus, et midagi pidi ütlema kui see tekib. Artiklis oligi punkt, et sellisel juhul kui vaikus tekib siis on ümbruses ingel vms. Muidugi suutis Kristin asjaga oma pirni hiljem maha panna. Vaatasime mingit video youtubis ning ilmselt on siis ikka vaikus, aga Kristin arvas et meid külastab ingel. Edaspidi siis hakkan kinos kaagutama, et meie juures on ingel kuna vaikus on 😀 😀

giphy (39).gif

Eestlastel on ikka kõige levinum komme see käekoti oma. Jumala eest ei tohi käekotti maha panna, sest muidu jookseb raha minema.  See sama ebausk oli ka tolles artiklis välja toodud. Ma ikka eeldasin, et see on juutide poolt välja töötatud usk, aga hoopis Brasiiliast pärinev. Ma nüüd loodan, et ma siin ühtegi juuti ei solvanud. Olen isegi saanud emalt peapesu kui tema koti maha asetasin. Nii ei tohi teha, muidu rahast ilma jääme. Mul oli suht poogen, kuna mind jäeti nagunii rahast ilma. Vihane tiinekas nagu ma olin.

giphy (40).gif

Kõige ajuvabam tundus üks soola ebausk. Kui sa soola maha ajad siis viska seda üle õla. Samas kui sa viskad seda üleõla siis ta ju lendab ka maha. Kas sa siis jäädki seda üle õla viskama? Või on siis vahe selles, et üks on kogemata ja teine on meelega? Kogemata soola maha ajades toob ebaõnne, aga meelega visates toob õnne? Sellisel juhul hakkan ma igapäev seda soola maha viskama.

giphy (41).gif

Lisaks ei tohi sa ühte ja sama asja öelda oma sõbraga samal ajal. See pidavat tooma ebaõnne abielu puhul. Seega kui sa koheselt oma nina ei puutu siis abielu võid ära unustada. Kusjuures alles ükspäev ma kellegagi ütlesin ühel ajal midagi ning siis jälle hakkas minu ajusopp otsima, et mida sel hetkel tegema pidi. Õnneks ma siiski ei leidnud seda vastust kuna nina näppimine oleks veidike tähelepanu äratanud. Samas saab seda vist delikaatselt ka teha. Muidugi jumala eest ära oma sõpru sellest hoiata, et need kõik ikka üksikuks või vabaabielu jääksid.

Kuidagi kentsakalt kõlas ka Nigeeria ebausk, et ära musita last suule kuna muidu jääb temast ilalõug. Oma lühikese, peaaegu veerand saja aasta, elu jooksul pole ma veel ühtegi ilalõuga kohanud keda lapsepõlves suule musitati. Mitte nüüd minu poolt, kuna mina väikseid lapsi kardan. Pigem see vabandus on millegi muu pärast välja mõeldud. Ehk nad ei tahtnud läbi lillede öelda, et muidu saab laps varakult herpese või mingi muu haiguse mis läbi huulte levib. Mulle tundub ainult see loogilise vastusena 😀

giphy (42).gif

Muidugi tasub teada, et haiglasse oleks soovitatav sattuda just kolmapäeval. Seega kui sinuga juhtub midagi neljapäeval siin soovitan tugevat vaimu, et sa kolmapäevani elus püsiksid. Kiirabile ka ütled, et pliis tulge veits hiljem tagasi, mul veel ei sobi haiglasse minna. Muidugi plaanilist minekut saad planeerida kolmapäevaks. Näiteks külastus silmaarstile või uroloogi juurde.

Mõeldes nüüd kõigile nende kolmekümne ebausule, siis minusugune awkward inimene kes ei oska normaalselt avalikus kohas käituda, oleks veel veidram. Tagurpidi ei saa kõndida kuna muidu näitan saatanale suunda. Kui vihmase ilmaga vihmavarjuga ruumi sisenen siis ei saa ma seda kinni tõmmata kuna siis sajab ebaõnn mulle kaela. Ma pean ju märja vihmavarju kuivama panema, sest minu ema rääkis ikka, et muidu see läheb hallitama. Kellel on soovi nende teiste ebauskudega tutvuda siis saab seda teha siin.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s