Ilmselt ei suuda ma vabal päeval enam ilusate ilmadega kodus püsida. Pealegi iga päev peab katsetama seda kaameraga pildistamist. Siiralt loodan, et see mul pole mingi hetke ajend 😀

Kuid pühapäeval sai siis külastatud Haapsalu. Selline kiirem läbisõit oli kuna ajaline piirang oli peal. Ma tõesti arvasin, et see linn on mingi 70-90 kilomeetri kaugusel Pärnust, aga hoopis üle soti. Linn on igati timm, just see vanalinna pool. Olen vist juba ammu rääkinud, et pensioni põlve näeksin ma pigem seal veetmas kui kuskil suuremas linnas.

Saime siis kiirelt tiiru linnusele peale teha ning esimest korda astusin ka muusemusse sisse. See hetk kui me olime siis kiriku ruumides, kus pidi vaikselt olema, helises minu telefon kuna emos oli arvuti probleemid. Kristjan jälle suutis rahu rikkuda 😀 Peale linnust läksime edasi promenaadi peale ning sellega saigi meie ajapiirang täis ning pidime oma sammud seadma auto poole. Suur soov oleks olnud Müüriääre kohvikut külastada, aga kuna kõht polnud otseselt tühi ja aeg tiksus edasi siis otsustasime seekord sellest loobuda. Muidugi oli Ameerika autode teema puhul väga palju rahvast.

DSC_2566.jpg

DSC_2586.jpg

Kuna preili Kristin on Pärnus siis saime ka kokku ning mõte oli minna muulile pildistama. Kui see kaamera juba on siis ikka peab maksimumi välja pingutama. Lisaks saan jätta mulje nagu oleksin turist kes on tulnud linna avastama.

DSC_2604.jpg

Seega sain oma kaamera asja see nädalavahetus ikka korralikult katsetada. Nüüd kus puhkus on alanud üritan seda veel ja veel teha. Kuigi nüüd esimene päev on täis vihma ning isegi vist passin terve päev kodus ja lihtsalt puhkan. Siiski puhkus juu 😀

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s