rough_night_ver11_xlg.jpg

Polegi ammu ühte head komöödiat sealt Hollywoodi maailmast tulnud. See film on siiski väärt vaatamist, kuna nalja saab ning näitlejatarid on tasemel.

Ilmselt läheb mulle film juba sellepärast peale, et tegu on labase huumoriga mis on täpselt minu maitsele 😀

Muidu ikka võib-olla hirmuga treilerit vaadates mõelda, et nüüd ongi kogu film nähtud, aga sellel filmil seda muret pole. Film suudab ikka oma huumoriga üllatada. Seekord oli hoopis mõned stseenid filmist välja jäänud mis treileris olid. Seda ei pannud ainult mina tähele vaid ka teised huvilised kes ära minnes asja arutasid. Pigem oligi vist nõnda, et nemad tuletasid seda meelde ja mina kuulasin salaja pealt 😀

Film ise jooksis väga kiirelt ning ei ütleks, et tegu on 100 minutilise filmiga. Sellist murdepunkti kus kõik üksteiste peale solvuvad oli olemas, aga see möödus üsna kiirelt. Ka oli seda äksionit mida Scarlett ikkagi põhiliselt teeb ning olgem ausad, ta saab sellega ka suurepäraselt hakkama. Juba Musta Lese mängimine üks selle kirevamaid näiteid. Minu eriliselt lemmik näitleja on Kate kes suudab oma awkward olekuka kõik roolid heaks teha. Ei suuda ma oma sõpradele seletada mis tema minu jaoks nii heaks teeb, aga ta on lihtsalt nii naljakas 😀 😀

Nüüd aga aitab minu plämast, siin on siis ülevaade mis filmis endas toimub:

Eitede” stsenaristide pöörases täiskasvanutele mõeldud komöödias “Tüdrukuteõhtu” kohtuvad pärast kümmet aastat ülikooliaegsed parimad sõbrad (keda kehastavad Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Ilana Glazer, Jillian Bell ja Zoe Kravitz), et veeta metsik tüdrukuteõhtu nädalalõpp Miamis. Raju pidu võtab aga hirmnaljakalt sünge pöörde, kui nad kogemata meesstrippari tapavad. Ootamatusi täis öö ja kaoses lahenduste otsimine sunnivad naisi aga olulisel hetkel veel enam ühte hoidma.

Advertisements

8 kommentaari “[275] Tüdrukuteõhtu

  1. Mulle absoluutselt ei meeldinud see film. Käisin seda Mustamäe kinos vaatamas. Minu meelest nii sisutühi film. Filmis justkui point puudus. Teist korda seda filmi vaatama ei läheks. Näitlejad olid muidu head jah 🙂

    Meeldib

  2. Käisin ka mõnd aega tagasi seda filmi vaatamas kuna selle huumor minu maitsele ja mulle väga meeldis. Naeru oli pisarateni.

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s