Üleeile oli see päev kui leidsin endast emo ajastu pildi mis mul endal juba korralikult suu muigama pani. Nõnda ma hakkasin mõtlema milliseid piinlikke pilte mul minevikust veel peidus võiks olla. Ütleme nii, et neid on ikka piisavalt ning seda huumorit võin ka siin jagada.

1f2c796496

See on siis minu üks esimesi reidikaid millega ma reaalselt ka vaeva nägin 😀 Pidin ju siis kaameral panema aja peale pildistama ning õige poosi sisse võtma, et võimalikult mõtlik vms välja näeks. Noo nüüd vaadata seda pilti on ikka väääääga piinlik 😀 Ma ei tea miks, aga ma olen näos kuidagi eriti paks siin. Pole just kõige fotogeenilisem modell vist.

1f2c757050

Siin on siis minu full emo aeg 😀 Needid, mustad pikad juuksed. Kogu kompott on koos, aga ei kuulanud ma emo laule. Eriti hurmav on see piimavunts mis olen üritanud vist ära blurrida, aga õrnalt ikka paistab 😀

1f2c1144230

Pubeka elu on täiel jõu käimas ja seda reedab ka minu ilus näonahk. Ma küll ei saa päris täpselt aru miks ma nüüd oma blurrimis oskust ei kasutanud. Et vuntsi kõlbas blurrida, aga punnilist näonahka kanname uhkusega? Kristjan sa oled veider! Ja ära värvi oma juukseid enam kunagi mustaks 😀

1f2c1144228

Herr vunts on tagasi oma veidra fototöötlusega. Millegipärast olen otsustanud seekord hõbedasi filtriga kostitada, aga näo ilme järgi arvaks, et olen mingi vigastusega tüüp. Pea viltu nagu Pisa torn, tuleks vaid tuul ja lükkaks selle paika. Lisaks on pildi nurgas F täht mis tähenda, et see on mul ka feim.ee keskkonnas üleval olnud 😀

OgAAAOBblq3kf6V0WbIKql34VdTBoClR-1l1LDIr3-8Qrs6Ar0Of4yIsfIt86DYQVHTo9yha_IAA0qJT8_kQ9fKXFSkAm1T1UNibf-9COTIj4kG__T_T3u3E3Muu

On näha, et peamine on ikka silmadele rõhk panna siis ehk saaks rohkem kümneid ka 😀 Selle pildi ma vist isegi vorpisin Kristi digikaga kuna mingil veidral põhjusel jäi see minu kätte ja ilmselt piidin ma sellest ju viimast võtma 😀

OgAAAPU2HqaA_BBEwOPhlLgiiCaFbAvbo5RouwrKhqo6PCo09yrp3qzY80AwuKnzdTwEIus_LA9VgjhOhHLq8T-nkH8Am1T1UMoLJj8-_nZtRV-MqWOfpi-gzKF0

On ka ühine pilt koos Kristiga mis tegelikult polnud nii mõeldud. Ma olin see tüüp kes koguaeg üritas photobombida teiste reidikaid ning ka seekord üritasin seda teha, aga välja tuli isegi normaalne pilt. Tolle aja kohta oli see normaalne, nüüd vaadates toimis minu photobomb täitsa okilt 😀

OgAAAGLDlJnuZ7qgSNOZdDUUPTX9JooJHBuYJcRTnHR8gvTSRetzXq-RnP_PYPewrLfInAJAW087dxvJuJstrfhIvKsAm1T1UI4IzKS71M8cIseGxMLazdkSkL2N

Siin hakkame liikuma juba lähemalr minu hetke elule ja nagu näha siis hakkavad pildid enamvähem normaasemaks muutuma. Vähemalt ma hakkan inimese moodi välja nägema. Pole enam mingeid tumedaid juukseid vaid loomulik blond mis on suvel väääga ära pleekinud. See peaks olema suvi mis oli peale üheksandat klassi ehk siis aasta 2009 ehk.

 

20150901_212606-2

See on siis tõestus, et ma suudan siiani teha reidikaid kui ma vaid soovin, aga tänapäeval me nimetame neid selfideks. Vanasti oli mul kellegagi suur arutelu, et kui reid välja sureb siis kuidas me endast tehtuid pilte nimetama hakkame? Feisikad siis nagu facebooki järgi? Orksid siis orkuti järgi? Noup, need on hoopis selfid ehk enekad. Mõelda, et ma nii vana, et olen isegi orkutit omanud 😀 küll see aeg ikka lippab kiirelt.

 

Üks kommentaar “[271] Piinlikud klõpsud minevikust

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s